Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Rekonštrukcia rodinného domu a bytu

Datum: 04.11.2011

Máte v pláne menšiu alebo väčšiu rekonštrukciu Vášho rodinného domu, alebo bytu? Hľadáte spoločnosť, ktorá rekonštrukciu komplexne zabezpečí - naplánuje, zrealizuje a zaručí garantovanú kvalitu všetkých prác? Rekonštrukcia bytu alebo domu realizovaná spoločnosťou HomePro spĺňa všetky tieto požiadavky.

Rekonštrukcia domu a bytuPri kontrole všetkých prác vás zastúpi objektový manažér HomePro, ktorý má s rekonštrukciami dostatočné skúsenosti a dohliadne na dodržanie všetkých postupov, harmonogramu prác a dosiahne želaný výsledok rekonštrukcie. Všetky otázky, ktoré počas prác vyvstanú prekonzultujeme s vami a prispôsobíme vašim investičným a časovým možnostiam.

HomePro zabezpečuje rekonštrukcie bytov a domov v Bratislave a okolí, kde skúsený majstri splnia všetky Vaše predstavy o krásnom a pohodlnom bývaní. Po vykonaní prác zabezpečíme upratovanie celého domu alebo bytu, aby radosti z vynoveného bývania neprekážala zaprášená domácnosť.

HomePro momentálne zabezpečuje rekonštrukcie v Bratislave a okolí, má bohaté skúsenosti aj s bytmi Starého mesta či rekonštrukciu starých domov. Podieľa sa aj na výstavbe a zariaďovaní nových domov a bytov, úpravám v holo bytoch či investíciám do bývania. Zabezpečujeme inštalácie a servis klimatizácii, bazénov, závlahových systémov, sáun ale aj komplexnejšie úpravy a zásahy do stavby. Radi Vám poradíme a navrhneme vhodné riešenie, ktoré Vám bude vyhovovať finančne aj časovo. Nechajte si poradiť vypracovať bezplatnú cenovú ponuku, kontaktujte nás prostredníctvom info linky 0850 232 404, alebo emailom info@homepro.sk či osobne.

Priemyselná 1/A
82109 Bratislava

www.homepro.sk

Čítané: 734 x