Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Vertikálne žalúzie sa vracia na scénu!

Datum: 11.11.2011

Dávno už nie sú vertikálne žalúzie výsadou kancelárií alebo obchodných priestorov. Tie tam sú časy, kedy vertikálne žalúzie vyzerali ako nevzhľadné pásy umelého materiálu neurčitej farby. Dnešné vertikálne žalúzie môžu byť ozdobou interiéru a právom je dnes nájdete aj v takých miestnostiach, ako sú spálne alebo obývačky.

Kde sa vertikálne žalúzie používajú? Všade tam, kde je nutné zatieniť väčšiu plochu, a kde by sa použitie inej tieniacej techniky nevyplatilo. Vertikálne žalúzie vynikajú dokonalým tienením a maximálnu možnú variabilitou - ľahko môžete mať vertikálne žalúzie v oblúkovom alebo trojuholníkovom tvare aj do atypických okien.

Vertikálne žalúzie z prírodných materiálov
Polyester už je pasé. Dnes letí vertikálne žalúzie z prírodných materiálov, ktoré sa s pôvodnými vertikálnymi žalúziami nedajú porovnávať. Bez obáv je tak môžete použiť aj exkluzívnych interiéroch.

Vertikálne žalúzie - potlače na mieru
Obrovskou výhodou súčasných vertikálnych žalúzií sú potlače na mieru. Ľahko tak môžete mať doma vertikálne žalúzie s motívom v podobe vašich najobľúbenejších fotografií alebo vzorov. Podobne aj do kancelárií a obchodných priestorov si môžete nechať dodať vertikálne žalúzie vo firemných farbách, so sloganom či firemným logom.

Čítané: 761 x