Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Ako začať podnikať

Datum: 24.06.2013

Aj napriek zhoršeniu podmienok vplyvom krízy sa teší podnikanie veľkému záujmu. Prepúšťanie v rôznych oblastiach Slovenska, prinútilo aj nad touto alternatívou porozmýšľať nejedného nezamestnaného. Najmä zruční remeselníci, ktorí sa ocitli na úrade, hľadajú možnosť ako svoju situáciu zmeniť. Počet registrovaných firiem však stúpa aj z dôvodu úpravy podnikania na živnostenský list. Týmto sa podmienky pre živnostníkov značne skomplikovali, a tak väčšia časť tento problém rieši práve prechodom na spoločnosť s ručením obmedzeným.

 

Rozhodnutie podnikať vyžaduje všetko dobre zvážiť a informovať sa o detailoch, musíte byť na všetko pripravený. Spôsobov ako sa dostať k vlastnej firme je niekoľko, môžete si ju založiť, to je asi najbežnejší spôsob. Avšak rátajte s nevyhnutne potrebným časom na uskutočnenie všetkých zákonom stanovených povinností. Rýchle založenie spoločnosti je možné hlavne s pomocou skúsených pracovníkov firiem, ktoré sa zamerali práve na túto oblasť podnikania. Len tak sa vyhnete zbytočným zdržaniam pre drobné chyby, či chýbajúce dokumenty.

Ak však nemôžete čakať 20 dní na založenie, môžete všetko urýchliť a rozhodnúť sa pre kúpu spoločnosti. Dajte však prednosť ready made spoločnosti od companyconsulting.sk, kde máte záruku rýchleho vybavenia, aj pomocnú ruku pri zmene jednotlivých údajov v predmetnej firme.

Pred založením či kúpou spoločnosti je potrebné porozmýšľať aj nad sídlom Vašej budúcej spoločnosti. Ak vhodnú adresu nemáte, môžete využiť aj ponuku virtuálneho sídla, viac informácií nájdete tu.

Čítané: 1452 x