Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Nové firmy idú ako huby po daždi

Datum: 12.07.2013

V mestách rastú nové budovy a tie staré sa rekonštruujú. Zväčša sú určené práve na bývanie avšak vždy sa nájde aj miesto, ktoré môže obsadiť zanietený podnikateľ.

Ak sa však architekt preráta, môže sa stať, že aj vo väčšom meste nájdete skôr prázdne kancelárie ako tie plné. Dôvodom nie je málo spoločností, ktoré by ich mohli využívať, ale predovšetkým vysoká cena prenájmu. Preto sa do povedomia aj nových podnikateľov derie skôr virtuálne sídlo spoločnosti.

Firiem je na naše malé Slovensko pomerne veľa. Najmä mladí skúšajú aj takto svoje šťastie, a chcú sa presadiť vlastnými silami. Motiváciu majú silnú veď všade sa hovorí o úspechu aj našich podnikateľov a nielen na Slovensku. Nejeden z nich prerazil aj vo svete. Dnešní mladí majú totiž veľmi veľa sebavedomia, ktoré im dopriali rodičia pri výchove. Nie vždy sa však takýto počin končí dobre a so založením s.r.o. tak pribúdajú nie radosti, ale predovšetkým starosti s novými a novými problémami.

Lákadlom pre mladých sú však predovšetkým technológie. Netreba veľa úsilia a sú z nich experti na internet a počítače. Túto výhodu oproti skôr narodeným teda využívajú predovšetkým. Viesť vlastnú firmu však vyžaduje aj ochotu ďalej sa vzdelávať, a tiež odhodlanie, ktoré im zväčša chýba.

Aj vďaka tomu síce pribúda nových firiem, avšak štatistiky o tom koľko ich aj skutočne na trhu zostane, nieto ešte s úspechom, nie sú. Vysoký záujem o podnikanie spočíva tiež v ľahkom nadobudnutí vlastnej firmy. Nemusíte ani dlho čakať a pri kúpe spoločnosti podnikáte takmer okamžite. Ako je to možné? Kliknite sem.

 

 

Čítané: 1446 x