Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Hypotéka rozhýbe Vašu bytovú situáciu

Datum: 21.10.2010

Niekoľko rokov bývate v prenájme a stále túžite po vlastnom malom domčeku. Vaša rodina sa rozrastá, deti potrebujú vlastné izby. Poctivo šetríte, ale potrebná čiastka na nový domček je stále v nedohľadne. Tak už nečakajte, hypotéka okamžite Vašu bytovú situáciu rozhýbe k pozitívnemu výsledku. Ak už máte vyhliadnutú nehnuteľnosť a chýba Vám iba určitá finančná čiastka, naša spoločnosť je Vám plne k dispozícii. Požičiame Vám čiastku až do 80% hodnoty nehnuteľnosti. V ponuke je klasická hypotéka a hypotéka Expres. Vďaka expres hypotéke môže byť výška úveru schválená už do troch hodín, od podania žiadosti. Za určitých podmienok môžete mať finančnú čiastku k dispozícii ešte pred tým, ako sa stanete majiteľom nehnuteľnosti.

Na čo môžem hypotéku použiť?

Hypotéka je výhradne určená na financovanie aktivít spojených s bývaním. Jedná sa najmä o kúpu bytu, domu, chalupy alebo stavebného pozemku. Ďalej finančné prostriedky môžete využiť na rekonštrukciu, výstavbu či dostavbu domu alebo bytu. Ak potrebujete finančne vysporiadať vlastnícke vzťahy vzhľadom k Vašej nehnuteľnosti, môžete peniaze z hypotéky použiť aj v tomto prípade. Ak ste v minulosti uzatvorili nevýhodnú pôžičku, pomôžete Vám hypotéka Váš záväzok refinancovať. V neposlednom rade môžete z poskytnutých peňazí pokryť svoje investície do nehnuteľnosti a to až 3 roky spätne.

Za akých podmienok získate hypotéku?

Základnou podmienkou pre podanie žiadosti o hypotéku je u občanov Českej republiky plnoletosť. U cudzincov je nutný trvalý či prechodný pobyt na území ČR. Pri žiadosti o hypotéku musíte mať ujasnené, na čo chcete hypotéku použiť, koľko chcete do nehnuteľnosti investovať a o akú čiastku prostredníctvom hypotéky máte záujem. Vybavenie hypotéky prebieha osobne s naším bankárom. Okrem preukázania totožnosti občianskym preukazom je potrebné bankárovi doložiť aj výšku Vašich príjmov.

Čítané: 702 x