Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Hypotéka na bývanie dodá financie na rekonštrukciu

Datum: 22.10.2010

Po niekoľkoročnom bývaní vo vlastnom byte máte pocit, že by to chcelo nejakú zmenu. Kúpeľňa už dosluhuje, kachličky sú nemoderné a peknú rohovú vaňu s tryskami by ste si tiež zaslúžili. Sťahovať sa do iného bytu nechcete, veď máte skvelých susedov, deti majú do školy iba kúsok a okolité prostredie poznáte ako svoje topánky. Prvotné vybavenie bytu dosluhuje. Váš byt skrátka potrebuje rekonštrukciu. Aj keď ste si poctivo šetrili, investícia bude vyššia, ako súčasný stav Vášho bankového konta. „Hypotéka na bydlení“ je rýchle riešenie, ktoré výrazne nezaťaží Váš rodinný rozpočet.

Aké sú výhody našej hypotéky na bývanie?

Hypotéka na bývanie môže byť poskytnutá až do 80% výšky z tržnej ceny Vašej nehnuteľnosti. Požičanú čiastku môžete splácať 5 až 30 rokov, záleží od výšky poskytnutej pôžičky. S rekonštrukciou nemusíte začínať okamžite, po podpise zmluvy získavate 6 mesiacov na prípravu rekonštrukcie bytu. Úrokové sadzby sú fixované po 1, 3, 5 alebo 10 rokoch. Ak sú Vaše finančné možnosti dobré a Vy si želáte splácať hypotéku rýchlejšie ako štandardným spôsobom, stačí si pri zostavovaní zmluvy dohovoriť mimoriadne splátky. Predčasné splatenie hypotéky tak nebude sankcionované.

Hypotéka online = okamžité overenie hypotéky

Ak ste si nie istí, či Vám bude „hypotéka na bydlení“ schválená, skúste si nezáväzne online overiť, či môžete hypotéku získať. Do 5 minút dostanete správu, či bolo predbežné schválenie úspešné. Ponúkneme Vám až tri predschválené ponuky, kde úrok činí už do 4,29 % p.a. Zmluvu nemusíte podpisovať ihneď, necháme Vám čas na rozmyslenie. Ak však podpíšete zmluvu do 30 dní od prvého jednania, garantujeme Vám nezmenenú úrokovú sadzbu, aká je uvedená v ponuke. Pred samotným schválením zmluvy nepotrebujete doklad o nehnuteľnosti a neplatíte ani žiadne poplatky spojené s odhadom tržnej ceny nehnuteľnosti.

Čítané: 660 x