Rozšírené hľadanie
Streda 17. Apríl 2024 |
meniny má Rudolf

Americká hypotéka predstavuje úver istený nehnuteľnosťou

Datum: 22.10.2010

Pre mnohých z nás, ktorí sa bežne nepohybujeme v oblasti finančných a bankových inštitúcií, je pojem americká hypotéka pojmom neznámym. Trochu zaváňa exotikou a nedôverou. Poďme si tento spôsob financovania priblížiť. Uvidíte, že neznamená nič neznáme na finančnom trhu, veď takmer všetky bankové inštitúcie tento spôsob úverovania poskytujú.

Čo je americká hypotéka?

Americká hypotéka predstavuje špeciálny druh úveru, ktorý je síce zabezpečený nehnuteľnosťou tak, ako klasická hypotéka, ale jeho účel je však odlišný. Pri klasickej hypotéke musíte použiť prostriedky výhradne na aktivity spojené s bývaním. Pri americkej hypotéke nemusíte dokladovať účel použitia finančných prostriedkov. Ponúkneme Vám výšku úveru do 50% z tržnej ceny Vašej nehnuteľnosti. Garantujeme profesionálny servis a chválenie hypotéky do 3 dní. Doba splatnosti americkej hypotéky sa pohybuje v rozsahu od 5 do 20 rokov. Práve svojou relatívne dlhou dobou splácania dokáže americká hypotéka ponúknuť výšky splátok, ktoré nebudú pre rodinný rozpočet takou záťažou ako napríklad spotrebiteľský úver. Poskytnutá finančná čiastka sa čerpá jednorázovo. Americkú hypotéku v GE Money Bank môže získať žiadateľ s českým občianstvom, ktorý dovŕšil 21 rokov a je majiteľom nehnuteľnosti k zabezpečeniu úveru. Vďaka ručeniu nehnuteľnosťou je možné o americkú hypotéku žiadať aj bez dokladovania príjmov. To môže byť pre mnohých klientov zaujímavé riešenie úveru.

Na čo môžete peniaze použiť?

Na rozdiel od klasickej hypotéky môžete peniaze použiť na čokoľvek. Zjednodušene môžeme povedať, že americká hypotéka je lacnejšou formou spotrebiteľského úveru. Stačí, ak máte byt alebo dom a môžete sa zaručiť svojou nehnuteľnosťou. Môžete si tak ihneď z banky odniesť peniaze bez špecifikácie ich použitia.

Splňte si svoje sny tým najjednoduchším a najrýchlejším spôsobom!

Čítané: 670 x