Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Pôžičky pre každého!

Datum: 15.06.2014

Potrebujete si požičať peniaze? Chceli by ste ich hneď a bez obmedzenia? Ammado pôžičky sú určené práve pre Vás! 

Žiadne rozdiely

V bankách a mnohých inštitúciách ste často obmedzovaný tým, že musíte spĺňať viaceré potrebné náležitosti, aby Vám mohli byť peniaze požičané. Väčšinou musíte predložiť pracovnú zmluvu alebo inak dokázať, že poberáte mesačný príjem, pričom rozhodujúca je aj jeho výška, aby ste si náhodou nezobrali peniaze s vyššími splátkami, jako si môžete dovoliť. V tom je však Ammado iné. Peniaze Vám požičia, či už aktuálne máte prácu alebo nie. Taktiež nerobí rozdiely pri dôchodcoch, ktorí majú pravidelne „hlboko“ do vrecka či ženách na materskej dovolenke, ktorým sa pôžička hodí napríklad pri nákupe potrebných vecí pre dieťatko. Tejto spoločnosti nebudete musieť predkladať žiadne potvrdenia, kde a na aký účel ste peniaze minuli. Ľudia tú nie sú triedení ani na klasických zamestnancov a živnostníkov, pretože obe tieto skupiny majú právo na pôžičku a Ammando im ju poskytne.

Neprehliadnuteľná výhodnosť

Výhodou požičania si peňazí v spoločnosti Ammado je aj absencia poplatkov. Dnes sa mnohé inštitúcie doslova pretekajú v tom, ktorá z nich si prostredníctvom svojej pôžičky získa väčšiu priazeň klientov. Zvažujú výšku poplatkov a sankcie vyplývajúce z neschopnosti platiť. Ammado však preferuje cestu nulových poplatkov, čo všetci iste jednohlasne ocenia. Takto sa stáva cesta za realizáciou Vašich plánov oveľa dostupnejšia.

Výška ročného úroku je väčšinou predmetom diskusie. Ten, samozrejme, nemožno absolútne eliminovať a vynechať. Otázkou pri úroku je ale iba samotná výška – samotné číslo. V Ammado môžete pôžičku získať s úrokom už od 9,8%. Takýto úrok nedosahujú ani mnohé najznámejšie banky či inštitúcie, kde sa poskytovanie pôžičiek radí medzi základné úkony.

Bezkonkurenčná ústretovosť

Pri splácaní pôžičky sa môžete dostať aj do obdobia, kedy jednoducho nebudete môcť uhradiť splátku, pretože na ňu v tej chvíli nebudete mať finančné prostriedky. V Ammado sa nemusíte obávať ďalších poplatkov len preto, že ste jednoducho neboli v daný čas schopný splatiť určitú sumu. Možnosť odkladu až 4 splátok je bezkonkurenčná. Samotnú výšku splátky si volí sám klient. Nie je to teda tabuľková hodnota, kde sa všetko vypočíta na základe Vami vybranej pôžičky. Výšku splátok si volíte podľa toho, aký máte príjem a ako dokážete pôžičku splatiť. Je to veľmi individuálne pri každom z Vás. Doba splácania jednej pôžičky sa v Ammado pohybuje v rozmedzí 1-7 rokov. 

Pre získanie pôžičky stačí vyplniť veľmi krátky formulár. Peniaze dostanete skutočne expresne a môžete ich využiť na čokoľvek. Po obdŕžaní žiadosti Vás bude kontaktovať kompetentný pracovník, aby ste čo najskôr uzatvorili dohodu a peniaze Vám boli prevedené na účet. 

Foto: ammado.sk

Čítané: 3411 x