Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Kancelárie budúcnosti

Datum: 25.04.2015

Aj vás zaujíma ako budú vyzerať kancelárie o takých 10 až 15 rokov? Samotná technológia a jej vývoj určite prispeje k drobným zmenám. Na trhu sú uvedené nové štandardy, ako je WiFi či Bluetooth technológia, ktoré by v budúcnosti mohli nahradiť špeciálne káble. Využívanie internetu je stále na vzostupe, spotreba papieru neustále stúpa a s tým je spojený aj vývoj nových produktov – tlačiarne, multifunkčné zariadenia. Je to celkom logický jav, pretože väčšina zamestnancov stále uprednostňuje „niečo v ruke“, než len virtuálne dokumenty, ktoré si môžu prezrieť len v počítači či na CD disku. Už je len otázkou času, kedy sa objavia 3D tlačiarne, ktoré výrazne zmenia mnoho pracovných činností. 

Kancelárie budú teda vybavené špičkovou technológiou, na čo sa môžete v blízkej budúcnosti tešiť.

A ako bude vyzerať interiér kancelárií?

Ten bude samozrejme stále pestrofarebný, aby pozitívne pôsobil na zmysli každého človeka. Dizajn by už nemali narúšať žiadne zbytočné káble, takže tie budú už skryté do stôl, podláh alebo stropov. Relaxačné zóny by už mali byť samozrejmosťou v každej firme, takže zamestnanci sa budú môcť zohriať v saune, prečítať si knihu v sedacom vaku či zašportovať si vo fitness centre.

Zdieľané pracovné miesta

Ďalšou novinkou budú zdieľané pracovné miesta. Tento moderný spôsob výkonu práce spočíva v práci dvoch či viacero zamestnancov na jednom pracovnom mieste. Títo zamestnanci zdieľajú náplň práce pripadajúcu na jedno pracovné miesto.

Práca z domu

Skvelou správou je to, že budete mať možnosť pracovať aj z pohodlia doma či z kaviarní. Pri chutnej kávičke si teda budete môcť vypracovať všetky potrebné dokumenty či účtovníctvo, čo určite radi oceníte. Firmy sa totižto snažia dať svojim zamestnancom najavo, že im naplno dôverujú a takýto druh vykonávania práce im nebude prekážať.

Pokiaľ aj vy hľadáte kancelárske priestory – kancelarie.sk sú pre vás tou správnou voľbou. Ponúkame vám kancelárie na prenájom, ktoré vás už na prvý pohľad očaria a vašou jedinou úlohou bude – vybrať si. Kancelárie v Bratislave sú priestranné, veľmi pekne zariadené, a to je tiež jedným z dôvodov, čo vám umožní vykonávať vašu prácu naplno. Tak neváhajte a vyberte si z tejto širokej ponuky kancelárskych priestorov. 

Čítané: 3044 x