Rozšírené hľadanie
Streda 24. Apríl 2024 |
meniny má Juraj

Prestúpte do mBank a využite úžasné výhody

Datum: 02.12.2015

Prestúpením z inej banky do mBank a založením si mKonta získate účet bez zbytočných poplatkov a pri splnení podmienok  odmenu vo výške až 45 €. 

Za splnenie podmienok považujeme založenie mKonta, nastavenie 2 trvalých príkazov, príjem na mKonto po dobu aspoň 3 mesiacov a prípadne vzatie si úveru od mBank.

Založenie je zadarmo a poplatky za vedenie účtu u nás neexistujú. Pri založení nášho osobného účtu získate jeden výber z bankomatu u nás na Slovensku ale a v zahraničí úplne zadarmo a pri aktívnom využívaní našej karty môžete získať až 4 výbery z akéhokoľvek bankomatu na Slovensku alebo v cudzine.

Ďalšími výhodami nášho účtu sú trvalé príkazy a inkasá bez poplatkov alebo zaujímavá mobilná aplikácia. Ak využívate niektorý z našich úverových produktov alebo počas mesiaca zaplatíte u obchodníkov alebo na internete kartou dokopy minimálne 20 €, vedenie platobnej karty VISA Classic máte zadarmo.

Ďalšími službami, ktoré mBank ponúka, je hypotéka s úrokom už od 1,54 %, refinancovanie hypotéky tak isto s rovnako nízkym úrokom od 1,54 %, pôžičku, s neuveriteľným úrokom  0%, poistenie, sporenie, účty pre živnostníkov, kreditné karty a internet banking.

Vyberte si z tejto pestrej ponuky a využívate všetky výhody, ktoré vám ponúka mBank!

Čítané: 4524 x