Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Pôžičky urobia tohtoročné Vianoce štedrými

Datum: 30.11.2010

Pred vianočnými sviatkami na nás útočia zo všetkých médií reklamy, ktoré ponúkajú tie najvýhodnejšie „půjčky“. Ktorá z nich je ta pravá? Ktorá nemá žiadne skryté poplatky? Ktorá má najnižší úrok na trhu? Ponuka je naozaj široká! Bez pomoci špecialistu na financie sa nezaobídete. Každá banková aj nebanková spoločnosť má trochu iné podmienky na schvaľovanie pôžičiek.

Niektoré vyžadujú potvrdenie o príjme, u iných sa bez ručiteľa nezaobídete. Úrok sa vždy odvíja od výšky požadovanej pôžičky aj do doby splácania úveru. Napríklad „půjčky“ Ferratum majú splatnosť iba 15 dní, narozdiel od hypotekárnej pôžičky od GE money bank, ktorú môžete splácať až 30 rokov.

Naháňa Vás exekútor, ale ste vlastníkom nehnuteľnosti? Potrebujete peniaze do 24 hodín? Aj takýto problém má na finančnom trhu riešenie. Vďaka nebankovej hypotéke môžte získať pôžičky bez nahliadnutia do registra dlžníkov. Možnosti na finančnom trhu sú naozaj široké. Určite si nechajte poradiť od finančného poradcu, aby ste nenaleteli na podvodníkov. Špecialista na pôžičky Vám ponúkne niekoľko možností a vy si vyberiete tú, ktorá Vám bude najviac vyhovovať svojím splátkovým kalendárom, výškou úveru, dĺžkou splácania a ďalšími podmienkami.

Vďaka vhodnej pôžičke budú Vaše Vianoce štedré aj v čase finančnej krízy.

Čítané: 654 x