Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Banková hypotéka GE money bank

Datum: 12.12.2010

Rozhodli se sa investovať do nehnuteľnosti? Správne rozhodnutie! V dobe celosvetovej krízy sú ceny na nízkej úrovni. Aj keď máte ničo našetrené, potrebujete požičať väčšiu sumu peňazí na nákup nového domu. Banková hypotéka GE money bank vám vytrhne tŕň z päty. Hypotékou od GE Money Bank môžete získať čiastku až do 80% z trhovej ceny nehnuteľnosti.

Bankovní hypotéka GE money bank“ umožňuje získať peniaze ešte pred uzatvorením zmluvy o kúpe nehnuteľnosti. Navyše produkt HypoExpres Vás pred schválením nebude stáť ani euro na poplatkoch a ďalších nákladoch spojených s trhovým odhadom.

Doba splácania hypotéky sa pohybuje v rozsahu od 5 do 30 rokov, v závislosti od výšky poskytnutého úveru a možnostiach splácania klienta. „Bankovní hypotéka GE money bank“ môže byť schválená fyzickej osobe staršej ako 18 rokov. U nás majú dvere otvorené aj cudzinci. Ak má cudzinec trvalý alebo prechodný pobyt v ČR, môže sa tiež uchádzať o hypotéku v banke. Ak sa Vám podarí splácať hypotéku rýchlejšie mimoriadnymi splátkami, nebudete zo strany GE money blank sankcionovaní. Pre stálych klientov banky pripravíme hypotéku tak, aby výška splátok výrazne nenarušila rodinný rozpočet. Pri splnení všetkých podmienok hypotéky HypoExpres môže mať klient úver schválený už do troch hodín od podania žiadosti.

Čítané: 790 x