Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

DIGITAL PARK EINSTEINOVA: Výnimočné pracovné prostredie, ktoré ponúka viac

Datum: 21.08.2019

Hľadáte dokonalé kancelárie pre vašu spoločnosť? Administratívny komplex Digital Park Einsteinova je skvelou voľbou. Aké prednosti tento progresívny projekt ponúka?

Výnimočná strategická poloha a perfektné napojenie

Ak chcete pre svoje administratívne priestory alebo kancelárie zvoliť priestory v biznis komplexe, ktorý ponúka oproti ostatným miestam značné množstvo výhod, stavte na moderný Digital Park Einsteinova. Ten je vďaka svojim prednostiam ideálnym areálom na podnikanie. Na svoje si tu prídu začínajúce firmy i progresívne spoločnosti, u ktorých je dopravné napojenie na popredných priečkach v rámci firemných priorít spolu s príjemným a optimisticky pôsobiacim pracovným prostredím.

Petržalka, v ktorej sa Digital Park nachádza, sa dá považovať za strategickú lokalitu s prvotriednym napojením na diaľničný úsek a obchvat mesta. Administratívny komplex Digital Park Einsteinova je perfektne dostupný z každej mestskej časti, nakoľko sa nachádza na frekventovanej Einsteinovej ulici, v blízkosti Prístavného mosta, mosta Apollo a SNP. Diaľničné napojenie na európske metropoly  Viedeň, Praha či Budapešť, je nespornou výhodou.

Pozitívne prostredie a oddychové zóny

Digital Park Einsteinova ponúka veľa oddychových zón s vodnými plochami a zeleňou, ktorá pôsobí upokojujúco a relaxačne. Nezameniteľný je aj panoramatický výhľad na Staré mesto, ktorý len umocňuje dojem z lukratívneho administratívneho komplexu.

Perfektná vybavenosť a služby v okolí

Biznis centrum v blízkosti Dunaja ponúka rôzne služby, vďaka čomu sa stalo jednou z najvyhľadávanejších nehnuteľností v rámci podnikania v hlavnom meste. V areáli nájdete špičkový kadernícky salón Igora Novosada, kuchynské a nábytkové štúdio Oresi, štýlovú kaviareň a reštauráciu Caffeine modernú kantínu Presto pod vedením prestížnej Medusa Group, showroom značky Lenovo a Marsann IT.

Tiež pobočky bankových domov Privatbanka a Prima Banka, trafiku Xpres, pobočku zdravotnej poisťovne Dôvera aThali reštauráciu s thajskou a indickou kuchyňou. Jednoducho, pestrý výber, ktorý len zvyšuje popularitu Digital Parku Einsteinova.

Autorom je renomovaný ateliér

Niet divu, že je Digital Park vychyteným miestom, ktoré vyhľadávajú mnohé firmy a spoločnosti na kancelárske priestory, pochádza totiž „z dielne“ známeho architektonického ateliéru Cigler Marani Architects z Prahy. CMA má na konte aj podobný projekt The Park Chodov, ktorý je rovnako ako Digital Park, úspešným a vydareným dielom.

 

Čítané: 3814 x