Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Upozornite na svoj produkt roadshow

Datum: 18.02.2011

Neviete, čo je roadshow? Nikdy ste tento názov nepočuli? Určite ste sa s touto formou propagácie stretli a ani ste o tom nevedeli. Roadshow je typ sale promotion, ktorý si kladie za cieľ upozorniť širokú verejnosť na výrobky, služby či komerčné akcie. Tento druh propagácie sa môže použiť aj na politické či osvetové kampane. Dôležité je, že roadshow oslovuje potenciálnych zákazníkov priamo na uliciach miest, zástavkách, vlakových staniciach či nákupných centrách. Skrátka na miestach, kde je pravdepodobnosť výskytu veľkého množstva osôb.

Úspešnosť roadshow je založená na kreatívnom nápade a dokonalej realizácii. Prezentovať myšlienku celej akcie tak, aby si ju návštevník dobre zapamätal, vyžaduje skúsenosti a dobre prepracovaný scenár. Dobrý nápad je alfou a omegou celej roadshow, ale bez technickej podpory, hostesiek a promotérov a rozhodne nezaobíde. To všetko dokážeme zabezpečiť tak, aby celá kampaň bola maximálne úspešná. Vyberieme a dohodneme optimálny počet stanovíšť. Na miesto určenia dopravíme promo stánky a propagačné materiály.

Spropagujte svoje produkty tým najúčinnejším spôsobom. Nechajte si zorganizovať promo akciu od nás a nebudete ľutovať. Bude to show v pravom slova zmysle. Zákazníci si Vašu roadshow budú dlho pamätať.

Čítané: 858 x