Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Online cestovné poistenie- cestujte bez rizika!(

Datum: 18.01.2011

Cestovné poistenie online je najlepšia cesta ako ušetriť nielen čas ale aj financie! Vybavíte si ho jednoducho, rýchlo a pohodlne.

Online cestovné poistenie poskytuje naozaj cestovanie bez rizika hlavne chráni Vaše financie. Či už niekto cestuje na dovolenku alebo pracovnú cestu stačí jedna choroba alebo zranenie a je nutné navštíviť doktora a výška za akú poskytujú v zahraničí zdravotnú starostlivosť sa môže vyšplhať do závratných súm a celá dovolenka sa hneď zdvojnásobí. Načo riskovať,  keď cena za cestovné poistenie je v porovnaný s tým zanedbateľná.

Cestovné poistenie na slovenskom trhu ponúka deväť poisťovní, čiže je z čoho vyberať. Stačí využiť službu kalkulačku poistenia, ktorá vypočíta najlacnejšie poistenie. Vybaviť si cestovné poistenie je dnes jednoduché pohodlné a hlavne šetrí čas, lebo to netrvá dlhšie ako pár minút. Najlacnejšie je základné poistenie, to je poistenie liečebných nákladov v zahraničí.

Cestovné poistenie tým zabezpečí predovšetkým úhradu nákladov spojených s ošetrením, liečením či dokonca hospitalizáciou v nemocnici, náklady na vyšetrenia u lekára-špecialistu, náklady na nevyhnutné lieky, transport a ďalších úkonov, spojených s vašou chorobou alebo zranením.

Čítané: 864 x