Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Konsolidácia pôžičiek GE money bank

Datum: 01.02.2011

Prerastajú Vám pôžičky cez hlavu? Už strácate prehľad, komu a koľko dlhujete? Nebolo by lepšie nahradiť všetky splátky iba jednou? Vraj sa to nedá, keď sú pôžičky vedené v rôznych peňažných ústavoch. Omyl! „Konsolidace půjček GE money bank“ s Vašimi pôžičkami zatočí. Zlúčime vaše pôžičky do jednej, a to až do výšky pol milióna korún. Aké výhody získate? Rozhodne dosiahnete zníženie mesačných splátok, navyše budete splácať iba jednou platbou, takže sa znížia aj náklady za platby šekom či poplatky za pohyby na bankovom účte.

Kto môže získať „konsolidace půjček GE money bank“? Musíte mať viac ako 18 rokov, stály zdroj príjmov, ktorý musíte hodnoverne preukázať. Váš pracovný pomer nesmie končiť v budúcich troch mesiacoch a musíte mať zriadený účet u GE Money Bank. Žiadna z týchto podmienok nie je pre pracujúceho človeka s priemerným prímom nesplniteľná.

Vaša konsolidácia pôžičiek GE money bank bude poistená proti nesplácaniu, takže ak Vás zastihne nečakaná nepríjemná zdravotná udalosť či výpoveď z práce, splácanie pôžičky bude pokryté z Vášho poistenia. Ak sa naopak Vaša finančná situácia zlepší natoľko, že nebudete našu pôžičku potrebovať, môžete ju predčasne splatiť, bez platenia sankcií.

Čítané: 692 x