Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Nebanková pôžička Home Credit

Datum: 24.02.2011

Vďaka širokej reklamnej kampani nie je pre mnohých zákazníkov „Nebankovní půjčka Home Credit“ neznámym pojmom. Je dostupná pri väčších nákupoch v mnohých obchodných reťazcoch a u najrôznejších obchodných spoločností. Aj keď mnohí názov Nebanková pôžička Home Credit poznajú, nie sú oboznámení s konkrétnymi podmienkami pôžičky. Poďme sa s nimi zoznámiť.

O nebankovú pôžičku Home Credit môže požiadať každý občan ČR s trvalým zdrojom príjmov. V tomto prípade nepotrebujete prehovárať nikoho z rodiny ani z priateľov, aby Vám išli ručiť. U tohto typu pôžičky žiadneho ručiteľa nepotrebujete. Váš vek musí dosiahnuť minimálne osemnásť rokov, mladším osobám sa úver neposkytuje.

Nebankovní půjčka Home Credit“ sa poskytuje až do výšky 150 000 Kč. Ak sa Vám v priebehu troch mesiacov od uzatvorenia zmluvy podarí nájsť iný spôsob úveru, môžete v tomto termíne túto pôžičku bez následných sankcií zrušiť. Môže sa stať, že sa Vám v priebehu splácania pôžičky Vaša finančná situácia rapídne zlepší a Vy budete môcť Váš úver predčasne splatiť. Ani v tomto prípadne Vás nebudeme za túto skutočnosť sankcionovať. Chcete sa pripraviť na nepredvídateľné udalosti vo Vašom živote? V tom prípade si môžete vašu pôžičku poistiť pre prípad nesplácania.

Čítané: 761 x