Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Nie je pôžička, ako pôžička

Datum: 28.02.2011

Reklama na najlepšie pôžičky na nás útočí zo všetkých strán. Z televízie, z rádia, každého časopisu či denníka. Všetky hovoria, že sú tie najlepšie, s najlepšími podmienkami, s najnižšou úrokovou sadzbou a s najnižšou mesačnou splátkou. Ťažko sa v týchto ponukách vyznať. Ktorápůjčka“ je pre Vás tá najprijateľnejšia? No predsa tá, pri ktorej si sami môžete spočítať a určiť dobu splatnosti, výšku pôžičky a navyše si môžete aj úver poistiť.

Do online formulára zadáte iba 3 základné údaje a stlačením tlačítka „Spočítať“ okamžite získate výpočet Vašej požadovanej pôžičky. V podrobnom výpise sú uvedené všetky poplatky vrátane poplatku za poskytnutie úveru a za vedenie účtu. Nájdete tu aj presnú úrokovú sadzbu ako aj celkovú čiastku splatnú spotrebiteľom. Vďaka tomuto výpočtu získate prehľad o všetkých nákladoch spojených s poskytnutím pôžičky. Pôžičkažiadne ďalšie poplatky zo strany banky neprinesie.

Súčasne s Vaším výpočtom získate aj dve ďalšie ponuky banky, ktoré optimalizujú Vašu požiadavku tak, aby „půjčka“ bola čo najvýhodnejšia. Ak sa Vám táto ponuka nepáči, skúste zmeniť napríklad dobu splatnosti a nechajte si celú pôžičku znova prepočítať. Možno práve táto drobná zmena prinesie to najoptimálnejšie riešenie Vašej pôžičky. Na záver upozorňujeme, že získané výpočty sú iba orientačné, aktuálnu výšku úrokových sadzieb nájdete v úrokovom lístku banky.

Čítané: 725 x