Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Pôžička vytrhne boľavý tŕn z päty

Datum: 20.04.2011

Sú Vaše príjmy nízke? Máte záznam v registri dlžníkov? Nie ste ani vlastníkom nehnuteľnosti, ktorou by ste sa mohli zaručiť? Vaše možnosti získať pôžičku v banke sú takmer nulové. Skúste istotu - nebankovú pôžičku! Možno nezískate tie najnižšie úrokové sadzby, ale bez okamžitého riešenia Vašej finančnej situácie určite nezostanete. Nebankové inštitúcie vychádzajú v ústrety takmer každému, vhodná „půjčka“ sa nájde aj pre Vás.

Prvé kroky každého klienta zvyčajne vedú od banky, v ktorej má vedený bežný účet a požiada o pôžičku prítomného bankového úradníka. No ak pri kontrole Vašich údajov úradník zistí, že sa nachádzate v registri dlžníkov, môžete byť označený za rizikového klienta. Banková pôžička sa tak môže stať pre Vás absolútne nedosiahnuteľnou.

Nemusíte vešať hlavu, na finančnom trhu sa nachádza množstvo nebankových inštitúcií, ktoré sú ochotné ísť do rizika a úver Vám poskytnúť. Nikto sa nebude pozerať do bankových registrov a registrov dlžníkov. „Půjčka“ tak môže byť úspešne odsúhlasená už do 24 hodín a Vy budete mať peniaze takmer okamžite! Zdá sa Vám to nereálne? Opak je pravdou. Kontaktujte nás čo najskôr a kolotoč vybavovania sa okamžite roztočí.

Čítané: 765 x