Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Výkup nehnuteľností dá peniaze na ruku

Datum: 31.05.2011

Potrebujete rýchlo získať finančnú čiastku z predaja nehnuteľností? V prípade, že „výkup nemovitostí“ za hotové realizujeme, garantujeme Vám peniaze do 3 dní od podpísania zmluvy. Naša spoločnosť vykupuje byty, domy, pozemky, chalupy aj komerčné objekty po celej Českej republike.

Vyplatíme Vám od 70% do 100% tržnej ceny nehnuteľnosti, ktorú stanoví náš realitný maklér v spolupráci s nezávislým znalcom. Pred uzatvorením dohody si vždy overujeme všetky právne skutočnosti. Kritériá pri stanovení výšky výkupu nehnuteľnosti za hotové sú: poloha a typ nehnuteľnosti, jej stav a možnosť ďalšieho využitia.

Výkup nemovitostí“ za hotové Vám umožní plné zaplatenie Vášho dlhu. Nehnuteľnosť obratom vykúpime za dohodnutú cenu. V prípade potreby sme pripravení Vám odkúpenú nehnuteľnosť za výhodných podmienok prenajať.

Patríte naopak k tým, čo majú dostatok finančných prostriedkov a hľadajú tú správnu oblasť na výhodné investovanie? S ohľadom na celosvetovú krízu a klesajúcu cenu nehnuteľností je investícia do realít priaznivá. Osobitne veľmi výhodné sú ceny realít za hotové. Ak Vás táto oblasť „výkup nehnuteľností“ zaujíma, kontaktujte nás a vypracujeme pre Vás výhodnú ponuku.

Čítané: 998 x