Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Viete, ako nájsť najvýhodnejší hypotekárny úver?

Datum: 08.07.2011

Chceli by ste získať výhodný hypotekárny úver, ale neviete sa zorientovať v ponukách bánk? Vyskúšajte prvú porovnávaciu kalkulačku na Slovensku! Využite možnosť, ktorú Vám ponúka spoločnosť Netfinancie. Využite možnosť ušetriť čas, energiu aj peniaze.

Ako na to?

Navštívte náš portál, kde nájdete našu porovnávaciu kalkulačku. Zadajte požadované informácie a ihneď sa dozviete, či sú Vaše požiadavky na výšku hypoúveru reálne. Je pritom potrebné zadať typ úveru, vek žiadateľa o úver, výšku úveru, hodnotu nehnuteľnosti, ktorú chcete založiť a dobu splatnosti.

Ak je požadovaná výška pre hypotekárny úver reálna, kalkulačka Vás pustí ďalej. Následne musíte zadať informácie o Vás- napríklad výšku príjmu v domácnosti, výdavky domácnosti, počet členov rodiny a pod.- a nechať si zistiť, ktoré banky by Vám hypotekárny úver ponúkli. Samozrejme sa aj dozviete výšku splátky.

Je iba na Vás, ktorú ponuku si nakoniec vyberiete. Kalkulačka nepozná klientelizmus, nepresviedča Vás, ale Vám ponúka praktický prehľad a možnosť samostatného výberu.

Nájdite si hypotekárny úver na mieru- rýchlo, jednoducho, pohodlne! Iba s našou hypokalkulačkou.

Čítané: 892 x