Rozšírené hľadanie
Štvrtok 18. Apríl 2024 |
meniny má Valér

Účtovníctvo Liptovský Mikuláš

Datum: 11.10.2011

Účtovníctvo – Liptovský Mikuláš a okolie. Komplexné účtovnícke služby na kľúč predstavujú riešenie firemnej fakturácie, vedenia účtovníctva, mzdovej a personálnej agendy. Dobre vedené účtovníctvo je základom bezproblémového chodu každej firmy a zárukou úspešného vzostupu. Jednoduché účtovníctvo, ale najmä podvojné účtovníctvo so sebou prináša mnohé úskalia vyplývajúce z komplikovanej a neustále sa meniacej legislatívy.

Ideálnym riešením je preto zveriť účtovníctvo externej firme špecializovanej na účtovnícke služby – výhodou sú nižšie náklady vďaka úspore mzdových prostriedkov na účtovníka a ušetreným výdavkom na jeho kanceláriu, počítačové vybavenie a samozrejme tiež nákup ekonomického softvéru. Keď už hľadáte spoľahlivého partnera ktorý vám bude viesť účtovníctvo, neprenáhlite sa a vsaďte na renomovanú účtovnícku firmu s dlhoročnou praxou.

 

Antaree Solutions s.r.o. je rodinná firma špecializovaná na účtovnícke služby – začiatky firmy siahajú až k roku 1990. Základom portfólia služieb je jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, spracovanie miezd a výkazov, ročné zúčtovanie dane z príjmu a ďaľšie účtovnícke práce. Firma poskytuje účtovníctvo v regióne Liptovský Mikuláš, ale vďaka prepracovanému moderne riešenému online systému pre klientov je možné viesť účtovníctvo aj na diaľku klientom z celej SR. Fakturačný program je súčasťou služby..!

Čítané: 923 x