Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Kávovar, ale aký?

Datum: 17.12.2011

Zariaďujete dom alebo byt, alebo jednoducho prišiel ten čas, kedy treba  kúpiť kávovar? Pricemania.sk, portál na porovnanie cien, má pre vás pár typov, na ktoré by ste mali pamätať.

Zariaďujete dom alebo byt, alebo jednoducho prišiel ten čas, kedy treba kúpiť kávovar? Pricemania.sk, portál na porovnanie cien, má pre vás pár typov, na ktoré by ste mali pamätať.

Kávovary sú spotrebiče, bez ktorých sa doma zaobídete. No povedzme si úprimne, čo je lepšie ako sadnúť si doma na terasu s práve urobenou kávou, na ktorej je krásna farebná pena?

Kávovar, ale aký?
Že kávu nepijete? Čo by ste povedali na kakao pre vaše deti, načapovaný džús alebo horúcu instantnú polievku. Nechápete? Vezmime si napríklad najprezeranejší kávovar na Pricemania.sk, kapsľový Bosh Tassimo TAS4014EE. Okrem espressa dokáže pripraviť cappucino, horúcu čokoládu , čaj a ďalších 7 teplých nápojov. Okrem kapsľových kávovarov si môžete vybrať z kávovarov s filtrom, profesionálnych espress, mokka kávovarov a iných. Automatické espresso DeLonghi ESAM 6620 Prima Donna si zaručene obľúbite. Okrem toho, že má digitálny displej v češtine aj slovenčine, či nastaviteľnú výšku podľa adaptéra podľa výšky šálky, medzi jeho najväčšie prednosti patrí uvarenie dvoch nápojov naraz. A aby toho nebolo málo, tento kávovar vám dopraje pocit ako v kaviarni so 4*. Vašu šálku nahreje a vy si svoj nápoj budete môcť vychutnať ešte dlhšie.

Červený či čierny?
Máte radi, keď sú spotrebiče farebné? Ak áno, výrobcovia pamätajú aj na vás. Kávovary sú predsa len farebnejšie a bohatšie na tvary ako napríklad chladničky. Preto ak vám záleží aj na tom, aby kávovar zapasoval do vašej kuchyne, popozerajte sa na www.pricemania.sk a vaše želanie budú isto splnené.

Čítané: 2513 x