Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Človek pre svoje fungovanie nevyhnutne potrebuje svetlo

Datum: 18.08.2013

Často pracujeme do neskorých hodín a na domáce práce nám tak zostáva čas až po západe slnka. Bez svetla by sme toho veľa nespravili, a tak sú svietidlá súčasťou každého domova.

Vďaka elektrine sa tak človek stal nezávislým od slnečného svitu. Aj v práci musíme mať dostatok svetla často aj počas dňa, čo zabezpečujú najmä úsporné LED svietidlá. Tým správnym dodávateľom môže byť práve ECO-LOGIC s.r.o. zo Senca. LED technológie predstavujú výraznú úsporu na elektrickej energií a naviac majú aj oveľa dlhšiu životnosť. Sú teda správnym riešením ako pre domácnosť, tak aj pre kanceláriu, či výrobnú halu s nepretržitou prevádzkou. Práca na zmeny nie je ničím výnimočným, a tak máme aj v noci zabezpečený dostatok svetla, potrebného na vykonanie svojej práce. Výrobné haly sú však často konštruované tak, že aj počas dňa nie je možné sa spoliehať na denné svetlo a tomu umelému sa jednoducho nevyhneme. Práve LED žiarovky sa vyznačujú príjemným prirodzeným svetlom, vhodným pre ľudské oko. Neničíte si tak zrak ani pri celodennom svietení.

V mestách je však nevyhnutné najmä pouličné osvetlenie. Keďže aj v noci cestujeme za prácou, či zábavou, na dobre osvetlenej ulici sa cítime bezpečnejšie. Výraznú úsporu vďaka LED technológií je možné uplatniť aj pri verejnom osvetlení. Aj pri vyšších počiatočných nákladoch, je celková úspora viac než len zaujímavá, samosprávy však musia rozhodnúť, či sú schopné, ale aj ochotné túto investíciu podstúpiť. Viac informácií nájdete tu.

Aj vďaka novým projektom LED osvetlenia nás nové technológie sprevádzajú na každom kroku.

Čítané: 2174 x