Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Cestujete na dovolenku? Zabezpečte svoju domácnosť!

Datum: 26.07.2014

Štatistiky uvádzajú, že práve počas letného obdobia narastá počet vykradnutých objektov ako sú domy alebo chaty. Ľudia cestujú na dovolenky niekedy aj tisícky kilometrov a to je výborná príležitosť pre aktívnych lupičov. Prejdite im ale cez rozum a zabezpečte svoju nehnuteľnosť kvalitným zariadením. 

Kamerové zabezpečenie

V súčasnosti je kamerový systém dôležitou súčasťou každej väčšej firmy či obchodu. Ale nie len to. Záujem o takéto zabezpečenie rastie aj v domácnostiach. Veď vďaka nemu máte dokonalú kontrolu nad svojím majetkom. Či už na ochranu domu alebo chatky, kamerové sety zaznamenávajú každý podozrivý objekt, ktorý na Vašom pozemku nemá čo robiť. Vypátranie zlodeja či vandala bude omnoho jednoduchšie. 

Ku kamerovému systému pravdaže nesmie chýbať záznamové zariadenie slúžiace k archivácii a následnému prehrávaniu udalostí. Záznamové zariadenia umožňujú pripojenie k internetu, takže máte o situácií vo Vašom dome alebo chate detailný prehľad, a to aj v prípade, že ste na druhom konci sveta. Navyše, záznam kamier alebo živý obraz môžete sledovať tiež cez mobil.

CCTV systémy

CCTV je skratka od anglických slov Closed-Circuit Television, čiže uzavretý televízny okruh. Zábery z CCTV systému vidí iba ten, kto má na to oprávnenie.

Pomocou týchto systémov je možné sledovať kritické miesta, ako sú napríklad trezory, pokladne a podobne.


Čo ovplyvňuje kvalitu

Kvalitu celého systému výrazne ovplyvňujú kamery, ktoré sú jeho základom. Môžete si vybrať buď čiernobiele alebo farebné. Taktiež je možné nastaviť si požadovanú šírku záberu a tým aj veľkosť snímanej scény. Takisto je potrebné prispôsobenie svetelným podmienkam. Napríklad, pokiaľ nemá kamera zabudované svetlo, v miestach s nízkou intenzitou svetla je potrebné scénu prisvietiť bežným zdrojom svetla.

Rozšírenie kamerových systémov v domovej oblasti bolo v minulosti limitované vysokými nákladmi na ich obstaranie. V súčasnosti sa na trhu objavujú cenovo prijateľné kamerové systémy, vhodné aj pre majiteľov menších objektov. Pokiaľ nechcete do zabezpečenia investovať nadhodnotené sumy, navštívte polovicneceny.sk, ktoré ponúkajú kamerové sety za najnižšie ceny na slovenskom trhu.

Foto: polovicneceny.sk

Čítané: 5950 x