Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Apple predstavil nové modely iPhonov. Zákazníci staré modely začali predávať na bazároch

Datum: 18.09.2018

Apple každý rok prichádza s novými modelmi iPhonov. Kým pred piatimi rokmi bol v kurze kompaktný štvorpalcový iPhone 5c, v súčasnej dobe sa do popredia predierajú skôr väčšie smartphony. Obrovský zlom nastal v roku 2014, kedy cupertinská spoločnosť predstavila iPhone 6, ktorý sa stal najpredávanejším iPhonom vôbec.

Práve rad s číselným označením 6 prišiel s menším 4,7palcovým variantom a väčší 5,5palcovou verziou s označením Plus. Väčšie prevedenie slávilo obrovský úspech, a tým pádom sa Apple začal zameriavať na zväčšovanie displeje. O rok neskôr prišli vylepšené alternatívy iPhone 6s a iPhone 6s Plus.

iPhone X na oslavu výročia

Apple v roku 2017 slávil desaťročné výročie od vydania prvého iPhonu, čo oslávil tým, že predstavil revolučný iPhone X so systémom TrueDepth a overovacou technológiou Face ID. Zbavil sa tradičného tlačidla v spodnej časti a namiesto neho začal používať rôzne gestá, ktorými sa iPhone X ovláda. TrueDepth je navyše inovatívny systém, vďaka ktorému je odomykanie tváre bezpečnejšie. Zároveň sa iPhone X pýši funkciou Animoji, čo sú emoji, ktoré dokonale kopírujú vašu mimiku.

Po boku iPhonu X jablkový gigant predstavil ešte iPhone 8 a iPhone 8 Plus. Oba modely ešte majú tlačidlo Home Button, však od predchodcov iPhone 7 a iPhone 7 Plus sa príliš nelíšia. Ak ste teda uvažovali, že si kúpite iPhone 8, tak radšej siahnite po lacnejšie sedmičke. Do vyhľadávača zadajte iPhone 7 32 GB bazoš, a tým sa vám ponúkne hneď niekoľko relevantných inzerátov na tento smartphone.

Apple tento rok predstavil naozajstného obra

Apple sa v tomto roku rozhodol, že svoje telefóny ešte zväčší. Aj keď telo zostáva viac menej rovnaké, smartphony disponujú väčšími obrazovkami, pretože Apple pristúpil ku zúženiu rámčekov. Zákazníci túžia po veľkých displejoch, a tak sa Apple snaží požiadavkám zákazníkov prispôsobiť. Síce iPhone 6 už v ponuke Applu nenájdete, ale cupertinská spoločnosť ešte predáva iPhone 7, iPhone 8 a novo iPhone Xs a iPhone Xr.

Prvý spomínaný iPhone Xs sa ešte rozdeľuje na menší 5,8palcový iPhone Xs a väčší 6,5palcový iPhone Xs Max. Oba modely disponujú Super Retina displejom, rýchlejším Face ID, najchytrejším a najvýkonnejším čipom a prelomovou dvojitou fotosústavou. Počítajte však s pomerne vysokou obstarávacou cenou.

Ešte je tu lacnejší, aj keď stále drahý iPhone Xr s Liquid Retina displejom, rýchlym Face ID a prepracovaným fotoaparátom. Ide o 6,1palcové zariadenie s najvernejšími farbami, širokým farebným gamutom a True Tone technológiou.

Ak nechcete kupovať drahý iPhone

Milovníci nahryznutého jablka, ktorí chcú mať najnovší iPhone, začínajú svoje staré telefóny predávať, a tak máte jedinečnú príležitosť kúpiť síce starší model, ale za atraktívnu cenu. Stačí nájsť iPhone bazár. Jedným z nich je mp3.sk, kde kúpite rôzne iPhony, nie iba iPhone 7 či iPhone 8. Samozrejme sa nájdu aj inzeráty pre priaznivcov kompaktných smartphonov, teda iPhonu SE, ktorý sa svojím vzhľadom podobá iPhonu 5s, ale má výkonnejší hardvér.

V bazáre mp3.sk nájdete TOP produkty, teda inzeráty za skvelé ceny. Tu nájdete napríklad iPhony, ktoré sú ešte v záruke. Zohnať sa dajú rôzne varianty, či už 32GB alebo 128GB. Vybrať si navyše môžete z niekoľkých farieb - od ružovej po čiernu. Záleží len na vás, po akom iPhonu túžite. V bazáre vždy nájdete produkt, ktorý hľadáte. Ak chcete starší model, pokojne sa pozrite na iPhone 6s alebo iPhone 6, kde máte istotu nízkej ceny. Inzeráty si môžete filtrovať tiež podľa dátumu, názvu a ceny. Hľadanie bazárových iPhonov nebolo nikdy jednoduchšie.

Čítané: 4114 x