Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Túžime byť krásne

Datum: 18.08.2013

Obdiv okolia je to, čo poteší asi každú ženu. No nie všetky máme krásu, či charizmu danú od prírody. Šarm môžeme ovplyvniť len vlastným sebavedomím. Naň má však vplyv najmä to, ako sa cítime vo vlastnom tele. Ak nám prekážajú naše nedostatky a vnímame ich ako viditeľné aj pre okolie, sme neisté a len neochotne sa objavujeme na verejnosti. Občas je však tento problém len v našej hlave a to, čo sa nám zdá ako obrovská chybička krásy je pre naše okolie banalitou.

Naše prirodzené sebavedomie je však neustále vystavované tlakom okolia, a to aj zo strany médií. O ideále krásy sa tak vedú búrlivé diskusie, v ktorých prehráva najmä obyčajná žena. Pre naše zdravé sebavedomie je teda nevyhnutné si uvedomiť, že sme krásne svojim vlastným spôsobom, sme predsa jedinečné a výnimočné.

Nie vždy však naše negatívne myšlienky vie odvrátiť láska a obdiv našich blízkych. V niektorých okamihoch tak často prepadáme depresiám. Tie škodia nielen nášmu zdraviu, ale aj samotnej kráse. Ak sme v strese, tvoria sa nám vrásky. Vyhnúť sa mu úplne a vyzerať mlado však v dnešnej dobe nie je možné, a tak ho musíme úspešne odbúravať, či už športom alebo obľúbeným románom, každá máme vlastný recept.

Vráskam sa však celkom vyhnúť nedá, pomôcť však môže aplikácia botoxu. Nie vždy potrebujeme zásah plastických chirurgov, často postačí aj len návšteva lekárskej kozmetiky. O tom, či aj Vám môže pomôcť sa dozviete kliknutím na tento link.

Čítané: 2787 x