Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Uv gély pre kvalitnejšie gélové nechty

Datum: 02.04.2015

Nechtový dizajn sa vykonáva dvomi spôsobmi. Môžete sa rozhodnúť medzi akrylovými nechtami alebo gélovými nechtami. Každá metóda má svoje výhody aj nevýhody. Gélové nechty vyzerajú ako prírodné nechty, sú veľmi odolné, pevné a pritom pružné. Najčastejšie sa modelujú na umelé nechtové tipy pomocou uv gélov. Na dizajnovanie moderných gélových nechtov potrebujeme uv gély jednofázové alebo viacfázové. Aktuálne trendové sú uv gély farebné alebo tie, ktoré majú zaujímavé farebné efekty, napríklad metalické uv gély alebo neónové, ktoré svietia v tme. Ďalej na modelovanie potrebujeme uv lampu, ktorá slúži na vytvrdenie. Kvalitné uv gély sa predávajú v stovkách rôznych farebných odtieňoch, vďaka ktorým máte možnosť vymodelovať si originálne nechty.

To isté môžeme povedať o akrylových nechtoch. Umelé akrylové nechty sa modelujú pomocou akrylového prášku, ktorý necháme rozpustiť v tekutom tvrdidle - liquide. Potom môžeme akryl pomocou štetca naniesť na nechty a počkať kým akryl vytvrdne samovoľne na vzduchu. Taktiež akrylový prášok sa vyrába vo veľkom množstve farebných odtieňov s najrôznejšími efektami a môžeme ho zdokonaliť 3d zdobením, ktoré dodá nechtom správny šmrnc. Pre zdokonalenie správneho tvaru môžeme použiť rôzne brúsne nástavce a brúsku na nechty. Umelé nechty sú pre nejednu ženu top prvkom trendového imidžu. Nie každá žena má však krásne a dokonale vytvarované nechty. Dobrá správa je, že stačí mať dostatok odvahy a vymodelovať si vlastné gélové nechty. Nemusíte byť filmovou hviezdou, aby ste mali dokonalú vizáž, dobrú postavu, či krásne nechty - tie si môžete dovoliť kedykoľvek, stačí niekoľko pomôcok pre modeláž a trochu zručnosti.

Gélové alebo akrylové nechty vyzerajú jednoducho skvele, sú veľmi reprezentatívne, takže vaše ruky budú pôsobiť očarujúco. Takéto nechty si môže urobiť aj začínajúca dizajnérka, stačí si vybrať všetko potrebné v najväčom eshope s nechtovými potrebami Nechty.guru, ktorý má bohaté 20 ročné skúsenosti.

Čítané: 7312 x