Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Môže byť liposukcia bezbolestná?

Datum: 30.11.2010

Máte nadváhu? Potrebujete zmenšiť tukové vankúše na bruchu, zadočku a stehnách? Už dlho uvažujete o liposukcii, ale bojíte sa bolestivého zákroku? Máme pre Vás dobrú správu! „Bezbolestná liposukce“ 3. generácie je modernou a vysoko účinnou alternatívou bolestivej chirurgickej liposukcie. Vďaka liposukcii teraz odstránite aj také tukové vankúšiky, ktoré sú veľmi ťažko odstrániteľné diétou či cvičením.

Termálnou a mechanickou energiou sa narušia membrány tukových buniek, tuk sa uvolní, dostane se do medzibunečného priestoru. Tuk je následne prirodzene odplavený lymfatickými a močovými cestami z tela von. Pečeň tento tuk prirodzene spracuje ako akýkoľvek iný tuk z potravy. Už po jedinej liečbe, se dostavia viditeľné výsledky.

Bezbolestná liposukcia 3. generácie tak efektívne tvaruje postavu, súčasne zlepšuje elasticitu a štruktúru pokožky. Má tak priaznivý účinok aj na celulitídu. Jedna procedúra trvá cca 40 minút, odporúča sa séria piatich ošetrení. Neodporúčame liečebnú kôru častejšie, ako 2x týždenne. „Bezbolestná liposukce“ sa nesmie kombinovať s inými procedúrami na odstránenie tuku, ani s masážami. Aby bol výsledok odstránenia tuku trvalý, je potrebné dodržiavať zdravú životosprávu vrátane dostatku pohybu.

Čítané: 2888 x