Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Predĺžovanie vlasov, správne a bezpečne

Datum: 15.11.2018

Možností predĺžovania vlasov je v dnešnej dobe toľko, až sa z toho stáva dilema. Každá žena, alebo aj muž, chce mať istotu prvotriednej kvality, profesionality a ľahkej dostupnosti pri výbere salóna. Upevnenie vlasov v pohodlí domova je tiež možnosťou, no v takom prípade nastáva problém pri výbere typu a farby vlasov. Nemárnite čas hľadaním a porovnávaním, tu sa dozviete všetko potrebné.

Niet nad skúseného kaderníka

Či už sa rozhodujete medzi salónmi, prípravkami, alebo vlasmi, máme pre vás univerzálnu radu. Značka Seamless1 sa vďaka rokom skúseností a mnohým spokojným zákazníkom stala špičkou v predlžovaní vlasov. Na Slovensku má desiatky salónov, v ktorých nájdete len profesionálne vyškolených kaderníkov. Techniky predĺženia zvládnu rýchlo a vy neriskujete, že spoje sa začnú uvoľňovať príliš skoro.

Bezpečný nákup všetkého na jednom mieste

Pokiaľ uprednostňujete domácu aplikáciu vlasov, stačí navštíviť Seamless1 e-shop. Už si len vybrať a objednať. Nevyhadzujte peniaze na rôznych pochybných e-shopoch, ktoré ponúkajú nekvalitné napodobeniny. Dôveryhodný internetový obchod značkového salóna je zárukou kvality. Na výber máte prvotriedne umelé, ale aj ľudské vlasy.

Svoje si tu nájdu aj tí, ktorí chcú kozmetiku určenú špeciálne na pripojené vlasy. Šampóny, kondicionéry a masky vyvinuté pre najlepšiu údržbu predĺžených vlasov. Keďže žehlenie, natáčanie aj česanie takéto vlasy môže poškodiť, nájdete tam tiež žehličky, kulmy, atď. Všetko čo potrebujete, kúpite na jednom webe.

Aká metóda je bezpečná a spoľahlivá?

V prípade, že sa ešte len rozhodujete, aká metóda predĺženia je pre vás najlepšia, odpoveď znova nájdete na Seamless1. Ich nový koncept predlžovania vlasov pomocou páskovej metódy si obľúbili aj speváčky skupiny Twiins. Pevné a prirodzene vyzerajúce vlasy bez výrazných spojov sú základom. Presne tieto požiadavky hľadá každá zákazníčka. O to viac spomenuté výhody oceňujú aj sestry Nízlové, vždy keď na ne mieria kamery. S vlasmi predĺženými touto bezpečnou a nezaťažujúcou metódou sa budete cítiť sebavedomo. Spoje na dotyk pocítite len ťažko, po čase tak aj zabudnete, že vlasy nie sú vaše vlastné.

Čítané: 4342 x