Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Upravte si vlasy podľa nálady: Ste naladená na rovné či vlnité?

Datum: 29.06.2022

Žena je tvor, ktorý sa ťažko rozhoduje, čo v danú chvíľu presne chce. Ďalej by sme mohli ženu charakterizovať ako osobu, ktorá zaručene chce presný opak toho, čo jej bolo nadelené do vienka.

Upravte si vlasy podľa nálad

Rovné vlasy? Chce vlny! Vlnité vlasy? Hneď ich vyrovnáva! Našťastie, dnes už môžete mať korunu krásy takú, na akú máte ráno náladu.

Vlasový styling za pomoci tepelnej úpravy

S dostupnosťou rôznych vlasových produktov a zariadení je pre ženu veľmi jednoduché vytvoriť si účes každý deň iný a meniť tak svoj výzor doslova podľa toho, ako sa zobudí zo sna. Ak sa ráno rozhodnete pre rovné vlasy, je nutné mať kvalitnú žehličku na vlasy. Profesionálne žehličky na vlasy sa rýchlo nahrejú, majú nastavenie teploty a po každom ťahu na prameni vlasov vidíte efekt - krásne rovné vlasy, ktoré neprišli o svoj prirodzený lesk.

Nezabúdajte ale na dostatočnú ochranu vlasov pri tepelnej úprave (ktorou je aj fénovanie teplým vzduchom). Stačí vlasový produkt vo forme spreja, ktorý aplikujete pred žehlením alebo fénovaním vlasov.

Vlny na počkanie

Ideálna na vytváranie účesu je noc, kedy snívate o svojom dokonalom živote a vaše vlasy robia prácu za vás. Keď dostanete chuť na krásne vlnité vlasy, jednoducho použijete praktické natáčky a ráno máte účes ako od kaderníka.

V ponuke je viacero druhov natáčok a vyberať môžete aj na základe intenzity a veľkosti vlniek, aké si chcete na vlasoch vytvoriť. Výhodou je, že aj tie môžu zakaždým vyzerať úplne inak. Ráno natáčky vytiahnete, vlasy upravte do požadovaného objemu, prípadne jemne prečešte, podľa potreby zalakujte a krásny účes je na svete.

Nezabúdajte, že vlasy sú namáhané vonkajšími vplyvmi a všetkými spôsobmi úprav, takže je pre ne nevyhnutné dostávať aj patričnú starostlivosť. Okrem tej domácej sa raz za štvrťroka objednajte ku kaderníkovi, ktorý dodá vlasom booster potrebných vitamínov, zbaví vás nezdravých končekov a odporučí produkty priamo pre váš typ vlasov. Nie nadarmo sa hovorí - vlasy, koruna krásy!

 

Zdroj obrázku: Olesya Kuprina / Shutterstock.com

Čítané: 3199 x