Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

SUPERSMILE pre krajší úsmev

Datum: 12.06.2010

Túžite po krásnom a žiarivom úsmeve? So SUPERSMILE to zvládnete jednoducho, rýchlo a v pohodlí Vášho domova. Už nemusíte absolvovať časovo náročné, finančne nákladné a nepríjemné bielenia zubov či nosenie špeciálnych aplikátorov.

Váš úsmev bude žiarivo biely už po krátkom používaní. SUPERSMILE vybieli, vyčistí, ochráni pred zubným kazom a zároveň pozdvihne Vaše sebavedomie pri pohľade do zrkadla. Váš úsmev bude úsmevom filmovej hviezdy.

 

SUPERSMILE je revolučný profesionálny systém bielenia zubov. Jeho sila spočíva v mimoriadnom zložení. Účinky SUPERSMILE profesionálnej bieliacej zubnej pasty s obsahom špeciálnej patentovanej zložky Calprox ® sú zvýraznené súčasným použitím SUPERSMILE bieliaceho urýchľovača s obsahom karbamid peroxidu. SUPERSMILE bezpečne a šetrne vybieli Vaše zuby bez podráždenia ústnej dutiny či alergickej reakcie.

 

Malým ale šikovným pomocníkom všade tam, kde nemáte po ruke zubnú kefku, je SUPERSMILE QUIKEE. Novinka, ktorá Vám pomôže mať biele zuby v každom okamihu. Stačí malá kvapka nanesená na zuby a rozotrená jazykom. Po kávičke alebo po jedle, pred dôležitým rokovaním či večierkom, vždy môžete mať krásne biele zuby a svieži dych. SUPERSMILE QUIKEE je mimoriadne obľúbený medzi filmovými hviezdami a celebritami.

Špeciálna zubná kefka SUPERSMILE Lucite zložená z piatich radov jemných nylónových štetiniek presne vsadených pod uhlom 45° zaručuje šetrné čistenie Vašich zubov bez podráždenia ďasien.

Pre dôkladnejšiu očistu zubov  ponúka produktová rada SUPERSMILE bieliacu dentálnu niť s obsahom Calproxu a sódy. Svieži dych podporí aj čistenie jazyka, na ktorom sa usadzuje povlak a škodlivé baktérie, ktoré sú z väčšej časti zodpovedné za nepríjemný zápach ústnej dutiny. Na čistenie jazyka bola vyvinutá špeciálna jednoduchá pomôcka pre dokonalú očistu – čistič jazyka. Ústna voda SUPERSMILE osvieži dych, dlhodobo pôsobí ako ochrana proti baktériám aj povlaku a jej pravidelné používanie preventívne chráni pred zubným kazom a chorobami ďasien.

 

Vykročte s nami ku krajšiemu sebavedomému úsmevu.

 

Žiadajte aj vo svojej lekárni.

 

www.supersmile.sk  a www.etani.sk

 

 

 

  • Spoľahlivo bieli zuby a dodáva im žiarivý lesk
  • Nepoškodzuje sklovinu a je vhodný aj pre citlivé zuby
  • Blahodárne pôsobí na zuby a ústnu dutinu
  • Spoľahlivo bieli aj umelý chrup
Čítané: 1674 x