Rozšírené hľadanie
Utorok 23. Apríl 2024 |
meniny má Vojtech

Jarné pohladenie prírodnej kozmetiky ETANI

Datum: 12.06.2010

 

Jar nenechala na seba dlho čakať. Stromy rozkvitajú, príroda sa zobúdza do prekrásnych slnečných dní a s príchodom jari k Vám prichádza aj nová exkluzívna kolekcia prírodnej kozmetiky.

Čistá ako kryštálová voda, príjemná ako jarný vánok a osviežujúca ako lúče vychádzajúceho slnka. Presne taká je kozmetika prestížnej značky ETANI. Pohladí a rozžiari unavenú pleť každej ženy prirodzene túžiacej po kráse a zdravej pleti.

 

Tajomstvo tejto skvelej kozmetickej značky spočíva v dokonalom spojení starovekej liečiteľskej múdrosti východných kultúr s poznatkami najnovších farmaceutických výskumov. Precíznou a vyváženou kombináciou zložiek ako sú kolagén, vzácny perlový prášok a ďalšie dôležité prvky dokáže efektívne vyhladzovať vrásky, vyživovať či hydratovať pleť a spomaľovať tak jej starnutie.

Samozrejmosťou je absolútne prírodné zloženie bez akýchkoľvek chemických prísad, parabénov či parfumov, šetrné aj voči citlivej pleti a pleti alergikov.

 

Každá žena môže byť príťažlivá, žiadaná a krásna.

 

Trápia Vás vrásky? Intenzívny protivráskový krém ETANI Vám spoľahlivo pomôže. Výsledky klinických testov preukázateľne dokázali, že je schopný v krátkom čase vyhladzovať vrásky, hydratovať pleť a prinavrátiť jej prirodzenú pružnosť. Účinky krému ešte viac zvýrazňuje použitie hydratačného kolagénového séra proti vráskam ETANI pred jeho samotnou aplikáciou. Sérum je výnimočné svojím obsahom špeciálneho rybieho kolagénu Collagen Malitol Fiber a ďalších nemenej dôležitých zložiek. Viditeľne krajšia pleť už za 14 dní.

 

Opäť Vám dobré ráno zaželali v zrkadle kruhy pod očami? Aj tu objavíte v ETANI silného spoločníka v podobe gélu na kruhy pod očami. Okolie očí môžeme ošetriť tiež intenzívnym protivráskovým očným komplexom a príťažlivý pohľad krásnej ženy dotvoriť luxusnými očnými linkami Eyeliner ETANI.

 

Jedinečné zloženie, priaznivá cena a dlhá tradícia rozrastajúcej sa kolekcie kozmetiky ETANI sú zárukami spokojnosti každej modernej ženy.

Či ste slečna, žena v domácnosti, dáma v krásnom veku alebo priateľ hľadajúci darček pre svoju skvelú polovičku, vždy bude táto exkluzívna kozmetika pre Vás spoľahlivým partnerom.

 

Vyskúšajte produkty ETANI a presvedčte sa sami o úžasnej sile prírody ukrytej v ich zložení. Poodhaľte spolu s nami tajomstvo zdravej pleti a prirodzenej ženskej krásy.

Viac o tejto jedinečnej kozmetike sa môžete dozvedieť na internetovej stránke www.etani.sk  alebo na tel. Čísle: 0948 015 991

Čítané: 2078 x