Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Tipy na darčeky na rodinné stretnutie

Datum: 15.06.2011

Tak už je to tu! Ďalšie nudné rodinné stretnutie. Babka upečie kačku, navarí kapustu a knedle, teta donesie zákusky, strýko slivovicu. Program je jasný. Bude sa jesť a piť a zase jesť a piť. Všetci budú obdivovať deti, ako veľmi vyrástli. Tie ale budú neskutočne vystrájať, pretože dospelácke reči ich vôbec nebavia.

Je najvyšší čas toto stretnutie trochu oživiť nejakým veselým darčekom. Dáme Vám „tipy na dárky“, ktoré príliš nestoja, ale určite vyčaria úsmev na tvári každého obdarovaného. Môžete kúpiť niečo veselé každému, nech sa všetkým zdvihne nálada.

Na internetovej stránke desbes.cz nájdete tipy na darčeky najrôznejšieho kalibru. Deti určite zabavíte bublifukom v tvare narodeninovej torty. Večne rozčúlenému bratovi venujte antistresový granát, možno ho najprv vystraší, ale bude mať čo „nastražiť“ na kolegov v práci :). Dedkovi môžete kúpiť kúpaciu čiapku v tvare žabiaka. Ešte roky sa budete baviť na fotografiách, kde si každý skúša túto netradičnú plaveckú pomôcku.

Babke venujte niečo nepraktické, ale absolútne nezabudnuteľné. „Tipy na dárky“ Vám odporúčajú sadu divokých tetovačiek, ktoré musí okamžite vyskúšať. Stačí len niekoľko veselých darčekov a nudné stretnutie sa zmení v nezabudnuteľnú zábavu. Tak už neváhajte a objednávajte!

Čítané: 3810 x