Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

ŘÍPFEST 2010

Datum: 10.06.2010

To nie je len festival, to je mega koncertná show!

Nový formát hudobného festivalu s hlavnou hviezdou Ozzy Osbourne vstupuje na
českú hudobnú scénu

Praha, 28.5.2010 - Oddnes presne za 3 mesiace sa v sobotu 28.8.2010 v Krabčice, konkrétne v
Rovnom pod Řípem, uskutoční čo do formátu a obsadenia unikátny megakoncert ŘÍPFEST, organizovaný spoločnosťou MV Cover s.r.o.
V jeden deň a na jednom pódium tu zahrajú svoje jediné koncerty v Českej Republike i na Slovensku v roku 2010 legedárny Ozzy Osbourne a americká skupina Korn, ktorí tuzemskému publiku predstavia aj svoje nové albumy. Štvorlístok rockových ikon ďalej doplní škótski  Nazareth a Ken Hensley & Live Fire. "Rád by som zdôraznil, že Ozzy Osbourne, ktorý vystúpi ako hviezda večera, tu začína svoje európske turné, čo našej akcii pridáva na dôležitosti ", dodáva hlavný organizátor Vladimír Veselý z MV Cover sro
A nepôjde len o obyčajné festivalové vystúpenie, jedná sa o plnohodnotné koncerty všetkých vystupujúcich umelcov zo zahraničia, čo na českej festivalovej scéne nemá obdobu.
Akcii na jedinečnosti pridáva aj prirodzený amfiteáter, priamo na úpätí hory Říp, ktorý sám o sebe hudobníkom ponúka výborné akustické podmienky. Krásna scenéria Podřípska zaujala aj agentov a manažérov vystupujúcich umelcov z Veľkej Británie a USA, ktorí umelcou reprezentujú. Rešpekt ku krásnej prírode okolo Řípu sa rozhodli usporiadatelia demonštrovať pripojením k akcii Čisté festivaly.
Vstupenky na festival je možné zakúpiť v sieťach Ticketstream, v Informačných Centrách a v Mestskej Knižnici v Roudnici nad Labem, kde už od mája prebieha predpredaj.
Od budúceho týždňa sa vstupenky budú predávať aj s prípadnou dopravou vo všetkých pobočkách cestovnej kancelárie Čedok ČR (partner podujatia).
Pre jednoduchšiu dopravu na festival z Prahy a okolia a späť sa organizátori rozhodli pripraviť špeciálnu autobusovú dopravu na akciu a späť s nástupným miestom v Prahe. Ak sa hudobní fanúšikovia rozhodnú zakúpiť vstupenku na festival do 20.6., tak sa môžu tešiť až na 40% zľavy z ceny vstupenky v deň festivalu. Informácie o vstupenkách do VIP zóny nájdete na oficiálnych stránkach www.ripfest.cz.
Nedočkaví fanúšikovia sa tiež môžu tešiť na veľké množstvo súťaží o voľné vstupenky na domovských
stránkach festivalu - www.ripfest.cz. Od 26.5. prebieha prvá súťaž, ktorá má už od spustenia obrovský
ohlas. Počas ďalších mesiacov sa môžete tiež tešiť na pripravované súťaže o nové CD Ozzyho Osbourna  "SCREAM" a nové album Korn "REMEMBER WHO YOU ARE".
Ďalšie informácie a ilustračnú materiály:
Markéta Veselá, SWC
e-mail: marke@swc.me
http://www.ripfest.cz

www.ticketstream.sk

Viac informácií o festivale na www.ripfest.cz
Nový album Ozzyho Osbourne - "SCREAM" vyjde 22. júna, nový album Korn - "Remember Who
You Are "vyjde 13. júla 

Viac informácií na www.cistyfestival.cz
Strieborné zóny za 1 595, - Sk (približne 61,87 EUR) a do Zlatej za 2 090, - CZ (približne 81,07 EUR).

Čítané: 1156 x