Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Nábytok Aldo vám ponúka kvalitný záhradný nábytok

Datum: 04.01.2012

Nábytok, vaša „vizitka“

Každý chceme bývať vkusne, elegantne a hlavne tak, aby sme sa cítili naozaj domácky a pohodlne. Domov je našim útočiskom, našim „hniezdom“ miestom kam sa vraciame, kde trávime svoj voľný čas, kde si uschovávame svoju identitu a tajomstvá. Preto by sme mali dbať o to, aby bol čo najkrajší.

Nábytok by mal byť v prvom rade účelový a estetický. To sú asi najhlavnejšie aspekty  našej výbavy v domácnosti. Mali by sme si vždy vyberať také kusy nábytku, ktoré sa nám páčia ale zároveň nepoškodia nášmu priestoru.

Nábytok by nemal byť prehnane veľký, veľmi malý , nemalo by ho byť v priestore príliš veľa (pôsobí to „preplácane“ ale nemalo by ho byť ani málo (priestor potom pôsobí „naho“).

Ak hľadáte nábytok, ktorý bude ideálne vypĺňať vaše priestranné izby s vysokými stropmi, to pravé bude rustikálny nábytok.

Rustikálny nábytok:

  • sa vyrába z dubového a bukového dreva
  • je monumentálny a vysoký
  • je zdobený ornamentmi
  • je dobový a má v sebe kus histórie
  • je ošetrovaný kvalitnými lakmi a lešteniami

Nie len interiér ale aj exteriér by mal vystihovať vašu osobnosť a vzťah k umeniu, estetike a vkusu.

Záhradný nábytok bude vašim ideálnym tlmočníkom. Vyberajte vždy tak aby ladil so zvyškom exteriéru a aby bol peknou vizitkou vašej záhrady či verandy. Na výber máte tie najrôznejšieho druhu. Teakonový, ratanový, oceľový, akrilový a mnohé ďalšie. Stačí si len vybrať.

Čítané: 2177 x