Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Vhodné tapetovanie dodá bytu nový rozmer

Datum: 21.10.2010

Tapetovanie v poslednej dobe zaznamenáva obrovský boom. Doba, kedy sa do tapetovania púšťal každý kutil už je dávno preč. Kedysi býval problém zohnať dobrého tapetára. Dnes už je situácia iná. Konkurencia rastie a na trhu firiem nájdete množstvo takých, ktorí sa špecializujú na tapetovanie. „Tapetování“ je činnosť, ktorá vyžaduje prax, precíznosť a presnosť prevedenia.

Okrem výberu správnej firmy je najdôležitejší výber samotných tapiet s vhodným a moderným vzorom. Nie je vhodné voliť najlacnejšie tapety na trhu, pretože ich živostnosť je značne obmedzená. V predajniach s tapetami nájdete tapety dvojité, textilné, samolepiace či vinylové, veľmi efektné sú tapety štrukturované. Ani výber lepidla nie je bez skúseností jednoduchá záležitosť. Lepidlá na tapetovanie sú obyčajne veľmi silné, stačí malá nepozornosť a tapety sa zlepia dokopy.

Aký druh tapiet je vhodný? Aké lepidlo použiť? Koľko roliek tapiet budem potrebovať? Ako tapety správne nastrihať? To s našou firmou vôbec nemusíte riešiť. „Tapetování“ je pre nás bežnou praxou. Podieľali sme sa na vytapetovaní desiatok miestností. Podľa želania zákazníka zabezpečíme kompletný materiál, kvalitné lepidlo a všetky potrebné nástroje. Ponúkame aj pomoc pri výbere správneho typu, vzoru a farby tapiet.

Vďaka tapetovaniu dostane Váš byt úplne iný rozmer!

Čítané: 1197 x