Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Detské poschodové postele so skriňou, písacím stolom

Datum: 20.08.2015

Úspora miesta je hlavným pojmom rodičov malých detí. Toľko hračiek, športových potrieb, kníh a oblečenie sa musí niekde šikovne uložiť. Lenže, niektoré deti majú toľko hračiek, že by mohli zásobiť jedno veľké hračkárstvo. To potom rodičia do detskej izby volí nábytok, ktorý plní hneď dvojitú funkciu. Rovnako tak ako detské poschodové postele so skriňou. Deti v jednom kúsku nábytku nájdu ložnú plochu, šatníkovú skriňu i ďalšie vybavenie a príslušenstvo.

Voľbou týchto postelí rodičia ušetrí veľa miesta, pretože zatiaľ čo by šatníková skriňa aj detská posteľ stáli zvlášť a zaberali veľa plochy, je šatníková skriňa umiestnená pod poschodovou posteľou a zaberá len polovičný priestor. Ktoré poschodové postele disponujú šatníkovou skriňou?

Poschodová posteľ Adelle

Detské poschodové postele Adelle nájdete v našom e-shope ako v modrom, tak aj ružovom prevedení. Okrem ložnej plochy so zábranou nájdou deti pod posteľou priestrannú šatníkovú skriňu i písací stôl.

Poschodová posteľ so skriňou Moli

Aj poschodová posteľ so skriňou Moli ponúka pohodlnú ložnú plochu, zábranu a v priestore pod posteľou skriňu, ktorá deťom poslúži na uloženie oblečenia i hračiek. Poschodová posteľ Moli je tak veľmi obľúbená, okrem skrine ponúka aj písací stôl a poličky.

Poschodová posteľ s písacím stolom Samuel

Aj poschodová posteľ s písacím stolom Samuel bude výborným kúskom do detskej izby. Priestranná ložná plocha hore, šatníková skriňa, písací stôl aj malá skrinka pod ložnou plochou ponúkne deťom všetko, čo potrebujú.

Poschodová posteľ Mademoiselle

Poschodová posteľ Mademoiselle ponúka pekný desing ako pre princezné. Bielo ružové farebné prevedenie sadne do každej izbičky malej princeznej. Zrkadlo aj šatníková skriňa poslúži k prezliekania a módnym prehliadkam, ktoré malé dievčatká toľko milujú. Ako môžete vidieť nižšie na obrázku, je šatníková skriňa pod ložnou plochou naozaj priestranná. Zmestia sa do nej všetky sezónne aj nesezónne veci malé princezné.

Detská poschodová posteľ Alan

Aj detská poschodová posteľ Alan ponúka šatníkovú skriňu. Poschodová posteľ Alan ponúka dve ložnej plochy, je tak len na deťoch, ako sa o postele rozdelí. Kto bude spať hore a kto dole? Súčasťou poschodové postele sú aj schodíky, po ktorých sa dieťa dostane na hornú spaciu plochu, schodíky však môžu slúžiť aj ako poličky (v prípade, že nie je horná plocha príliš využívaná).

Ako vidíte, v našom e-shope detsky-nabytok.eu máme na výber z širokej škály detských postelí, ktorých súčasťou je aj šatníková skriňa. Detská posteľ a šatník v jednom? Prečo nie! Mamičky ocenia úložný priestor navyše aj úsporu miesta, deti zasa fakt, že to do svojej šatníkovej skrine majú tak blízko.

Čítané: 12497 x