Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Prvý slovensko-český virtuálny veľtrh pracovných príležitostí a vzdelávania Dniprace-predaj.sk

Datum: 02.07.2010

Monster.sk a Monster.cz – popredný poskytovatelia služieb na online trhu práce a súčasť svetovej jednotky a zakladateľa tohto odvetvia Monster®, spoločne pripravili prvý plne interaktívny virtuálny veľtrh pracovných príležitostí a vzdelávania na Slovensku a v Českej republike.

Monster.sk a Monster.cz – popredný poskytovatelia služieb na online trhu práce a súčasť svetovej jednotky a zakladateľa tohto odvetvia Monster®, spoločne pripravili prvý plne interaktívny virtuálny veľtrh pracovných príležitostí a vzdelávania na Slovensku a v Českej republike.

 

Pre účely veľtrhu bola vytvorená inovatívna trojrozmerná platforma plne vybaveného kongresového centra s prepracovaným okolím areálu. Vnútorná a vonkajšia podoba výstaviska je pripravená ponúknuť zamestnávateľom a záujemcom o prácu a vzdelávanie nevšedné a mimoriadne atraktívne prostredie, ktoré zabezpečí efektívne stretávanie zamestnávateľov a poskytovateľov vzdelávacích služieb so záujemcami o prácu a ďalšie vzdelávanie.

 

Technická  infraštruktúra prvého virtuálneho veľtrhu pracovných príležitostí a vzdelávania na Slovensku a v Českej republike umožňuje zamestnávateľom plne komunikovať s uchádzačmi o zamestnanie v reálnom čase. Návštevníci budú mať k dispozícii na stánkoch vystavovateľov personálom obsadenú recepciu, knižnicu, miestnosť s projekciou video prezentácií zamestnávateľa, prehľadný priestor s názvom “Kariéra u nás” a ďalšie vymoženosti.

K ďalším z mnohých inovácií patrí možnosť účasti na množstve videokonferencií, prednášok
a rozhovorov so zamestnávateľmi a s poskytovateľmi vzdelávania. Rovnako v priebehu veľtrhu bude možné využiť virtuálnu kaviareň, kde môžu návštevníci zdieľať medzi sebou svoje skúsenosti a postrehy.

Zamestnávatelia budú môcť plne prispôsobiť stánok vlastnej firemnej identite s možnosťou pristupovať k návštevníkom vo svojom prostredí skutočne interaktívne a profesionálne. Vystavenie všetkých ponúk práce v prostredí veľtrhu a súčasne na stránkach Monster s ich celoštátnou  a svetovou viditeľnosťou patrí k účasti na tejto akcii. Chat s návštevníkmi, formálne pohovory, screening prijatých životopisov a predvýber tých najvhodnejších kandidátov sú samozrejmosťou.

Podobné veľtrhy prebiehajú taktiež v ďalších krajinách, kde Monster poskytuje služby trhu práce napr. vo Veľkej Británii, Francúzsku, Taliansku alebo Belgicku.

 

Virtuálny veľtrh pracovných príležitostí a vzdelávania je inovatívny prístup v oblasti  komunikácie v prostredí záujemcov o nové zamestnanie a ďalšie vzdelávanie, ako aj pre spoločnosti a organizácie poskytujúce prácu a vzdelávanie. Umožniť zamestnávateľom okamžitý kontakt s uchádzačmi o zamestnanie zo všetkých regiónov Slovenska i zahraničia výrazne zvyšuje efektivitu náboru. Inovatívne technológie, online interakcia a možnosť pripojiť sa z akéhokoľvek miesta  prináša zaujímavé nové možnosti”, hovorí Jaroslav Macnar, marketingový riaditeľ Monster.cz.


Na virtuálnom veľtrhu www.DniPrace-predaj.sk a www.Dnyprace.cz sa očakáva účasť stovky zamestnávateľov, škôl a vzdelávacích organizácií, s návštevou približne 100 000 záujemcov o zamestnanie či vzdelávanie. Prvý plne interaktívny virtuálny veľtrh pracovných príležitostí a vzdelávania na Slovensku a v Českej republike prebehne v dňoch 4-10.10.2010. Registrácia účastníkov a spracovanie objednávok vystavovateľov na túto mimoriadnu akcii už prebieha.

 

Kľúčové slová:

Dniprace.sk, Dnyprace.cz, monster.sk, monster.cz, virtuálny veľtrh, vzdelávanie, pracovné príležitosti, pracovné miesta

 

Pre ďalšie informácie kontaktujte:

Jaroslav Macnar, Marketingový riaditeľ, Monster.cz

Tel. +420 731 448 465

Tlačové stredisko: http://monster.netpr.pl/?changeLocale=CS

 

O Monster

Monster, svetová jednotka na online trhu práce, už od roku 1994 inšpiruje ľudí k zlepšeniu života. Monster má lokálne zastúpenie na kľúčových trhoch v Severnej a Južnej Amerike, Európe, Ázii a Austrálii, spája tak zamestnávateľov s kvalitnými kandidátmi na všetkých úrovniach. Zároveň poskytuje užívateľom na celom svete personalizované poradenstvo ohľadom ich kariéry. Monster ponúka zamestnávateľom prostredníctvom online služieb veľmi efektívne zacielenie rozličných cieľových skupín užívateľov, ktorí hľadajú nové pracovné príležitosti.

 

Pre viac informácií navštívte monster.sk a www.monster.cz.

Viac informácií o Monster Worldwide, Inc. (NYSE: MWW) nájdete na http://corporate.monster.com

Čítané: 509 x