Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Novoročenky

Datum: 03.09.2010

Dokážete si predstaviť príchod nového roka bez novoročeniek? Aký by to bol vstup do ďalšieho roka, keby vám vo vašej poštovej schránke chýbali krásne novoročenky

Dokážete si predstaviť príchod nového roka bez novoročeniek? Aký by to bol vstup do ďalšieho roka, keby vám vo vašej poštovej schránke chýbali krásne novoročenky! Pekne a vkusne upravené novoročenky na kvalitnom papierineoddeliteľnou súčasťou začiatku každého nového roka už desiatky rokov, a pretože krásne tradície sa majú dodržiavať, mali by ste si aj tohto roku kúpiť včas vaše novoročenky. Pekná novoročenka patrí do každej schránky rovnako ako kalendár na stôl! Urobte radosť svojim blízkym a vyjadrite úctu svojim obchodným priateľom a partnerom! Objednajte si novoročenky!

Krásne novoročenky zahrejú pri srdci blízkych a utužia dobré vzťahy v práci a obchode

Potešiť všetkých členov vašej rodiny novoročenkami, to patrí ku každoročnej decembrovej a januárovej klasike. Spomeňte si, akú radosť urobí každá novoročenka, hoci aj od vzdialeného príbuzného, vám! Veď novoročenky sa už dávno nezasielajú iba v rámci rodiny. Dnes patria k firemnému bontónu a profesionálnej kultúre posielať novoročenky aj svojim pracovným a obchodným partnerom a spriateleným inštitúciám. Budujte svoje dobré profesijné vzťahy prostredníctvom krásnych novoročeniek na najkvalitnejšom papieri! Kontaktujte nás!

Čítané: 549 x