Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Darčeky zážitky

Datum: 13.09.2010

ADINA - firma na zážitky

Dovoľte ,aby som vám predstavil firmu na zážitky  ADINA.  Venujeme sa predajom zážitkov vo forme darčekov. Viacero ľudí ktorý rozmýšľajú čo kúpiť na narodeniny, meniny, na svadbu, na Vianoce alebo na výročie ten správny darček. Veľmi radi sme ak môžeme ponúknuť netradičný darček ktorý ma Inú formu ako ten darček ktorý je na poličke zakrytým prachom . A ak je darček zabalený do krásnej darčekovej krabičky a previazany stuhou ma vačšiu váhu radosti . Po otvorení darčekovej krabičky nájdeme darčkovu poukážku sprievodný list s krásnym venovaním.

 

Ak premýšľate nad kúpou zážitku je naozaj z čoho vyberať . Naša ponuka začína od Hobby a zábava, Zážitkové pobyty, Šport a adrenalín, Romantika, Auto moto, Gurmán, Krása a relax, Móda a umenie, Pre ženy, Pre mužov, Pre firmy.

Napr:

Ak sa jedna o manžela ktorý oslavuje 40 a neviete čo kúpiť tak navrhujeme let balónom veľmi krásny zážitok ktorý môžete prežiť s nim . Prežijete krásny let  a užijete si to ticho  spojene s krásnym výhľadom z koša .

Vhodný darček pre rodinku, pre obchodného partnera, či zasnúbi alebo pre  priateľku.

 

Ak darujeme darček zážitok na narodeniny sú veľmi vhodne zážitky pre romantikov ale aj pre gurmánov skutočné zážitkové romantické pobyty ktoré ponúkame po celom Slovensku ale aj zahraničí.

 

Naša ponuka je veľmi lákavá treba vybrať a tešiť sa na nezabudnuteľný zážitok.  Viac informácií na www.adinas.k

Čítané: 519 x