Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

PRzpravy umožní účinnú propagáciu na internete

Datum: 29.09.2010

Špecialista na internetový marketing SEO Expert prichádza s ambicióznym projektom, ktorý by mal zaujímať všetkých, ktorí chcú mať úspech v podnikaní. V dnešnej dobe, kedy sa väčšina obchodných aktivít odohráva na internete, Vám môže úspech zaručiť iba dokonalé zviditeľnenie. PRzpravy prinášajú veľkú šancu, ako o sebe dať na internete vedieť. PRzpravy sú sieť serverov pre PR články. Unikátne sú však PRzpravy predovšetkým v rýchlosti, s akou môžete PR články publikovať, a ešte viac vo ľahké orientáciu a prístupnosti pre potenciálnych zákazníkov.

PRzpravy vnášajú do propagácie rýchlosť a prehľadnosť

PRzpravy sú sietí serverov pre publikáciu PR článkov. Tieto texty majú obrovský potenciál propagovať všetky Vaše aktivity, od konkrétnych produktov alebo služieb cez dlhodobejšiu akceaž po účinnej vytváranie priaznivého mediálneho obrazu firmy ako celku. PRzpravy sú proti ostatným PR serverom, ktorých na slovenskom trhu existuje viacero, unikátne v mnohých ohľadoch. PRzpravy prinášajú otvorené šanca pre každého a vysoký štandard užívateľského komfortu. PRzpravy sú vlastne komplexom niekoľkých desiatok špecializovaných serverov. To umožňuje potenciálnym klientom ľahkú a rýchlu orientáciu v ponuke jednotlivých produktov. Zatiaľ čo ostatné PR servery sú príliš všeobecné, a navyše je publikácia konkrétneho PR článku spojená s dlhým a ťažkým schvaľovaním, na PRzpravy môže každý uverejniť svoj PR článekihned a bez obmedzenia. PRzpravy sú skvelou reklamou bez jakohokoli obmedzenia

Na PRzpravy môžete publikovať PR články okamžite a bez obmedzenia.

Schvaľovací proces tu neexistuje. PR články možné vkladať z Wordu aj HTML a môžete do nich umisťovatlibovolné odkazy. Jednoduché ovládanie a rýchlosť prinášajú skvelú možnosť byť naozaj aktuálne. Na PRzpravy môžete cez rss čítačku importovať články a aktuality z vlastného webu aj vkladať obrázky. PR články možno na PRzpravy ukladať v ľubovoľnom formáte. Sieť serverov PRzpravy sú otvorené všetkým Vašim PR článkov a podstatne uľahčujú cestu k zákazníkom. Stačí sa jednoducho zaregistrovať.

Čítané: 364 x