Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Ako vybrať správny darček pre ženu

Datum: 30.11.2013

S príchodom Vianoc sa aj v našich obchodoch udomácňujú nielen ozdoby, ale aj množstvo inšpirácií na darčeky. Obdarovať najbližších nie je vždy jednoduché, najmä ženy sú veľmi kritické a  len nerady prezrádzajú po čom naozaj túžia. Určite si však zaslúžia byť obdarované, a tak je to správne rozhodnutie len na nás.

Pri výbere darčeka je však potrebné, aby ste zvážili všetky vlastnosti ženy, pre ktorú má byť určený. Nie vždy je to jednoduché, no myslite najmä na to, čo má rada a čo sa jej naopak vôbec nepáči. Pre väčšinu žien je dôležitý vzhľad. Oblečenie, či módne doplnky tak môžu potešiť, no ak sa v móde vôbec nevyznáte, radšej od tejto možnosti upustite. Vaša snaha by s najväčšou pravdepodobnosťou zostala nedocenená a rozbaľovanie darčekov by mohlo skončiť hádkou.

S určitosťou však poteší šperk. Tu myslite najmä na to, aké nosí a či uprednostňuje drahé kovy a kamene. Predovšetkým však vyberajte podľa svojich možností. Nápadný drahý kúsok by potešiť nemusel. Praktickým darom, ktorým nič nepokazíte sú hodinky. Elegantné náramkové hodinky sa hodia vždy, no aj s ich výberom strávite v obchode veľa času. Ak si chcete ponuku radšej pozrieť doma a v pokoji porovnať aj ceny, využite stránku hodinarstvo.sk. Internet predsa ponúka možnosť aj hodinky Esprit kúpiť v e-shope.

Kozmetika je tiež vďačným darom, avšak overte si akú značku naozaj používa. Pokojne sa inšpirujte aj na cougar.sk, nájdete tu nielen dekoratívnu kozmetiku, ale aj všetko pre krásny biely úsmev.

Výber darčeka pre ženu vyžaduje veľa námahy.

Čítané: 801 x