Rozšírené hľadanie
Štvrtok 25. Apríl 2024 |
meniny má Marek

Príjemné teplo aj vo Vašom domove

Datum: 28.01.2014

Domov si vytvárame sami, a to nielen nábytkom. Aby sme sa medzi štyrmi stenami cítili dobre, záleží aj na tom kto tam býva. Rodina potrebuje priestor aj súkromie, ak nám to teda naše možnosti dovolia, hľadáme zväčša rodinný dom.

To však neznamená, že byt nemusí splniť všetky Vaše požiadavky. Naviac bývanie v centre mesta je pre nejedného z nás oveľa pohodlnejšie, keďže máme menej starostí a všetko potrebné po ruke. Ak sa teda rozhodnete práve pre byt, pozerajte najmä na dispozíciu a občiansku vybavenosť v okolí. Všetko ostatne si totiž môžete jednoducho prispôsobiť. 

Nielen farba stien dokáže interiér oživiť. Spestriť ich môžete aj peknou tapetou, tie sú čoraz obľúbenejšie. No zásadný vplyv má nábytok a jeho rozmiestnenie. Najmä v menších bytoch máme tendenciu zapratať voľné miesto nábytkom, je to najmä preto, že všetko potrebné vyžaduje miesto, ktoré sa v menšej izbe hľadá len veľmi ťažko.

Svoje bývanie však neraz prispôsobujeme aj novým trendom, a to nie vždy kvôli našim vlastným potrebám. Doma často prijímame návštevy, a tak chceme, aby sa náš domov páčil aj iným. V tomto ohľade je využívanou miestnosťou najmä obývačka. Jej zariadenie teda musí byť vkusné, ale aj praktické. Naberte inšpiráciu nielen v časopisoch, ale aj na internete.

Ak chcete skutočne vyraziť dych všetkým, ktorí Vás prídu navštíviť, nechajte si doma nainštalovať krb. Ten dnes môžete mať aj vo svojom byte, stačí kliknúť na design-biokrby.sk. Aj biokrb vykuruje podobne ako bežný kozub, no ak hľadáte zdroj tepla napríklad pre garáž, využite výhodné elektrické vykurovanie

Čítané: 855 x