Rozšírené hľadanie
Sobota 20. Apríl 2024 |
meniny má Marcel

Všetko pre našu spokojnosť

Datum: 28.01.2014

Múdry muž dá manželke všetko po čom túži. Zabezpečí mu to nielen spokojnú partnerku, ale aj harmonický vzťah. No nie všetky si potrpíme na darčeky, a ak sa vyskytnú náhle a bez zjavnej príčiny, zväčša to vidíme negatívne. Ako prvé nás totiž napadne, že náš drahý niečo vyviedol a teraz sa to takýmto spôsobom snaží vyžehliť. 

To však neznamená, že darčeky nemusíme dostávať vôbec. Významné jubileá, či výročia sú na to ideálne. Problém však nastáva vo výbere. Muži sa jednoducho nevedia trafiť do nášho vkusu, a to ani po niekoľkoročnom vzťahu. Je to pre nich prirodzené a ak nechcete dostávať zbytočnosti, pomôže len priamo povedať, čo by ste chceli. Niekedy je však lepšie kúpiť si danú vec sama a manželovi posunúť len na zabalenie. Nie je to síce romantické, avšak vyhnete sa sklamaniam.

Najčastejšie si však radosť robíme samy. Prevažne však dávame prednosť praktickým maličkostiam. Pokojne si teda kúpte novú peňaženku, či kabelku veď ju určite využijete. Neraz však uprednostňujeme najmä kozmetiku a oblečenie, a to hlavne z toho dôvodu, že chceme byť krásne pre naše polovičky.

Krása je však relatívna, ak sa však cítite vo svojom tele dobre, pokladá Vás aj okolie za atraktívnu. Sebavedomie je teda veľkým pomocníkom. K zvýšeniu sebavedomia mnohým ženám dopomôžu aj kráne šperky. Strieborné prstene sú veľmi obľúbené najmä pre ich výhodnú cenu a sú šperkom, ktorým žiadny muž nič nepokazí.

Len skutočne v krajnom prípade, by sme našu krásu mali zveriť do rúk plastickej chirurgie. V Trenčíne nájdete spoľahlivý tím mgmmedical.sk.

Čítané: 780 x