Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

realitný portál x-reality.sk

Datum: 30.03.2014

Na realitnom trhu Slovenského internetu je niekoľko desiatok realitných serverov, významným hráčom čo do návštevnosti a kvality ponúkaných služieb je sieť inzertných portálov v portfóliu Topreality.sk.

denná návštevnosť presahuje 35.000 s viac ako 350.000 zobrazených stránok v ponuke možete nájsť viac ako 150.000 inzerátov od viac ako 3.000 realitných kancelárii a súkromných osôb.

V súčasnosti veľké množstvo kupujúcich hľadá svoju nehnuteľnosť cez vyhľadávač Google, kde celú ponuku aj lokalitu v ktorej túto nehnuteľnosť dopytuje vďaka tejto stratégii sa inzeráty nehnuteľnosti z portfólia Topreality.sk zobrazia na prvých miestach vo vyhľadaných odkazoch.

 

 

 

 

 

Jedným z portálov v tejto unikátnej realitnej sieti je inzertný portál X-reality.sk.

X-reality.sk to je predaj a prenájom reality - nehnuteľnosti, byty, pozemky, domy, novostavby, garáže  proste najširšia inzercia nehnuteľností z celého Slovenska. 

Po úspešnej registrácii na Topreality.sk vložíte inzerát Vašej nehnuteľnosti a ten sa automaticky exportuje do celého portfólia inzertných realitných serverov.

Portál X-reality.sk ponúka svojím návštevníkom kvalitné vyhľadávanie a prehľad cien nehnuteľností vo zvolenom okrese.

Potrebné informácie a zaujímavosti z oblasti realít a bývania nájdete v sekcii Články a doležité právne informácie môžete získať prostredníctvom právnej poradne.

V sekcii realitné kancelárie nájdete komplexný zoznam realitných kancelárii zatriedených podľa okresu tie ponúkajú služby sprostredkovania predaja, kúpy a prenájmu ako aj komplexný právny a finančný servis okolo realít.

Čítané: 4026 x