Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Reservanto - Rezervačný systém

Datum: 30.05.2014

Keď ste sa rozhodli podnikať alebo už podnikáte v oblasti ako kozmetické salóny, masáže, fotoateliéry, poradenstvá, rôzne fitnes centrá a športoviská, tak budete taktiež potrebovať funkčný rezervačný systém pre Vašich zákazníkov. Odporučili by sme Vám vyskúšať novinku – online rezervačný systém „Reservanto “.

 „Reservanto“ je prispôsobený na mieru každému oboru podnikania v oblasti poskytovateľov služieb. Preto má úplne odlišné uživatelské prostredie pre športoviská ako lezecké steny, motokáry a iné pre masérov alebo solné jaskyne. Obsahuje platobnú bránu, ktorá umožnuje Vaším zákazníkom využívať platby prevodom alebo kartou a to len pomocou jedného kliknutia. Zároveň je prístupný z akéhokoľvek miesta, kde sa v danom momente nachádzate. Takýmto spôsobom ponúknete svojím zákazníkom jednoduchú a prehľadnú cestu k rezervácii Vašich služieb. A Vám ako obchodníkovi umožní „Reservanto“ pristupovať ku každému zákazníkovi individuálne a budete s nimi môcť komunikovať cez email alebo SMS.

Pomocou tohoto online rezervačného systému si zvýšite kvalitu svojich služieb a to s vyžadovaním minimálnej námahy z Vašej strany ako podnikateľa. Svoje rezervačné tlačítko môžete mať na webe v podstate okamžite a tiež nastavenie/ spustenie celého systému

Cenu systému nájdete na internetovej stránke www.reservanto.sk. V prípade, že ešte nemáte vytvorenú vlastnú webovú stránku, tak môžete zdarma využiť generované stránky na doméne tretej úrovne ako napr. masazeviktoria.reservanto.sk.

Preto ak patríte k malým alebo stredným podnikateľom v akejkoľvek z týchto oblastí a rozhodujete sa o svojom budúcom rezervačnom systéme, tak si nájdite chvíľku času a pozrite sa na vyššie uvedenú webovú stránku. Veríme, že Vás tento online rezervačný systém osloví a Vy sa tak zaradíte k jeho spokojným užívateľom.

Čítané: 2910 x