Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Blúdenie vo svete informácií

Datum: 15.07.2014

Možno ste sa už zamýšľali nad tým, ako veľmi sa za posledné storočie rozšírili médiá po celom svete. Už to nie je len denná tlač, ktorou prúdia najnovšie informácie priamo k nám domov. Dnes si stačí kliknúť a prelistovať online dianie pri vychutnávaní rannej kávy. Všetky TOP news (http://news.sk/co-je-to-news-sk/) máte touto formou takpovediac na tanieri. 

Hlavné je vybrať si to svoje

Svet informácií sa stáva neohraničeným priestorom, z ktorého si môžeme vyberať. Prúdi v rôznych formách a môže nás pobaviť, informovať, poučiť či esteticky povzniesť, no žiaľ, aj zneistiť a priniesť nesprávne fakty. Mnohé médiá si neuvedomujú, ako svojím zameraním môžu ovplyvniť svojich čitateľov, poslucháčov či divákov. Práve preto je dôležité stáť si za svojím rozhodnutím a vyberať si zo zložitého sveta informácií len tie, ktoré naozaj potrebujeme.

Objektívne informácie

Je ťažké zaujať čitateľa a zároveň prinášať objektívne obsahy. Takýto prístup znamená, že médium si váži svojho prijímateľa ako seba samého a chce mu ponúknuť naozaj len to, čo je vo svete podstatné, pálčivé a aktuálne.

 

Tip na Vaše obľúbené spravodajstvo

Na takomto princípe pracuje aj magazín News, ktorý zastrešuje všetky aktuálne informácie z domova i zo sveta, z každej oblasti života. Jeho cieľom je prinášať tie najobjektívnejšie správy pre každého – bez ohľadu na vek, sociálny status či záujmy. Ak si prejdete tie najúspešnejšie spravodajské weby sveta, uvidíte, že sa na nich zvyknú objavovať krátke správy, bohaté komentáre či nejeden PR článok, príp. lifestylové pikantérie a informácie iného druhu, ktoré sú ideálne na oddych. News Vám ponúka všetko toto na jednom mieste. Každá správa je prehľadne spracovaná a starostlivo uložená do kategórií, aby ste sa zorientovali a čo najrýchlejšie našli presne to, čo hľadáte.

Mediálny vek

V mediálnom storočí je najdôležitejšie nájsť si svoj prístup k tomu, čo k nám z každej strany prúdi. Buďme rozumní a nájdime si vlastnú cestu.  Nechceme sa predsa zamotať v tej chaotickej sieti správ, ktoré na nás striehnu na každom kroku.

 

Foto: 3glaw.com

Čítané: 3584 x