Rozšírené hľadanie
Piatok 19. Apríl 2024 |
meniny má Jela

Ovocné kytice sú skutočný letný hit!

Datum: 18.07.2014

Leto je v plnom prúde a s ním aj rodinné oslavy a posedenia s priateľmi. Tie si v slnečnom a teplom počasí vychutnávame snáď ešte viac, ako inokedy. Dospelí sa porozprávajú, deti zahrajú, každý si užije kopec zábavy a vychutná skvelé ľahké občerstvenie a osviežujúce nápoje. Len čo sa musíme rozlúčiť, už plánujeme ďalšie stretnutie... Originálne pochúťky sú predpokladom úspechu pohostenia na každej oslave, a práve také sú letné ovocné torty z www.chutnekytice.sk. Kto by čakal ťažké krémové zákusky plné cesta, tuku a cukru, ten bude skutočne prekvapený! Najväčším hitom medzi letnými ovocnými tortami sú práve ovocné kytice.

Nájdete v nich iba najlepšie kúsky čerstvého ovocia, ktoré je umyté, očistené a nakrájané. Navyše sú naaranžované do veľmi atraktívnej podoby! Tá dostane dospelých, ale aj deti a všetci priletia k ovocnému osvieženiu ako sršne J Čerešničkou na torte je v tomto prípade belgická čokoláda, v ktorej boli namočené niektoré ovocné kúsky. Teraz je však stuhnutá, čo ponúka mimoriadny chuťový zážitok – len si to predstavte, zahryznúť do kúsku kvalitnej čokolády, ktorá je plnená naozajstným čerstvým ovocím. Samozrejme bez pridaných akýchkoľvek zbytočných konzervačných látok. Ovocné kytice obsahujú samé zdravé veci.

Ovocné kytice sú teda skutočne horúci hit medzi občerstvením na každej oslave. Stačí si vybrať tú naj na www.chutnekytice.sk a kuriér vám ich privezie chladené až na miesto vašej párty. Pomôžu vám však zažiariť nielen ako hostiteľovi, ale aj v prípade, že ste hosť! Ovocná kytica ako pozornosť hostiteľom splní všetky požiadavky v jednej: skvele reprezentuje vašu originalitu a vkus a poskytuje darček, kvety a občerstvenie v jednom.

Chutná kytica ako darček skvele poslúži tiež vtedy, ak chcete blízkym pripraviť nečakané krásne a voňavé prekvapenie. Pošlite im ovocné kytice ako darček do práce či domov a pripojte osobný odkaz. Doručenie v Bratislave a blízkom okolí je možné denne od rána do večera. Experti na ovocné kytice vedia vyhovieť aj zábudlivcom, ktorí potrebujú darček na poslednú chvíľu. Jedine na www.chutnekytice.sk môžete vybrať originálnu kyticu či bonboniéru, správne zvoliť zo širokej a jedinečnej ponuky doplnkov, pridať bezplatne osobné venovanie a poslať darček osviežujúco chladený až k obdarovanému.

Honosný darček na každú príležitosť, alebo občerstvenie na oslavy.

Čítané: 4605 x