Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

IPA group – posuňte svoj web vpred!

Datum: 07.11.2014

Mnohí túžia vlastniť úspešnú webovú stránku, ktorá im bude zarábať peniaze takpovediac sama. Patríte k ním aj Vy? Pokiaľ ste si už prešli prvotným procesom nadšenia, iste ste veľmi skoro pochopili, že to nebude až také jednoduché. Okrem originality a atraktivity musíte poznať aj zátišia online propagácie, na ktorú sa stále akosi zabúda. Hoci je veľmi efektívna, väčšina v nej nemá celkom jasno. Založíte si web a čakáte, že sa stane zázrak. Takto to ale nefunguje. Pre našu spoločnosť IPA group je tvorba web stránok a ich organizácia hlavnou náplňou. Pomôžeme Vám nájsť správny marketingový systém a dostaneme Vás na popredné miesta vo vyhľadávačoch. Poďme si teraz skúsiť v skratke zhrnúť pár základných faktov o úspešnom webe a troška sa Vám týmto i predstavíme.  

5 pätových pravidiel

Keď už máte vymyslené, o čom bude Váš web, určite by ste mali dbať aj na týchto päť maličkostí, ktoré k Vám dokážu priviesť ľudí, potencionálnych zákazníkov, a teda aj reálny zisk:

  1. Láska na prvý pohľad existuje: grafické spracovanie stránky musí byť nielen ohurujúce, ale tiež by malo vzbudzovať pocit dôvery. Čo sa týka vedenia webu, prvotné zaľúbenie tu urobí mnoho a môže byť z toho vzťah na dlhé roky. No pozor, ste na úplnom začiatku. Iskra preskočila, no lásku treba rozvíjať.  
  2. Dynamika v centre diania – založili ste si web, preto sa od Vás očakáva, že sa mu budete venovať. Stránka musí obsahovať administráciu tzv. CMS systému, cez ktorý budete spravovať obsah. Dbajte na to, aby ste ponúkali návštevníkom aktuality v pravidelných intervaloch (najlepšie aspoň raz alebo dvakrát do týždňa).
  3. Kontakt je dôležitý – určite netreba zdôrazňovať, že bez kontaktov dnes nedosiahnete takmer nič. V prípade, že vlastníte e-shop, vložte hneď na úvod registračný formulár a ponúknite návštevníkom niečo lákavé za to, že sa k Vám pridajú (zľavový kupón, malú pozornosť). Takto získate cenný zoznam s kontaktmi na možných zákazníkov, ktorých môžete kedykoľvek osloviť.
  4. Napredujte – k tomu, aby mohla Vaša stránka rásť, potrebujete kvalitnú SEO optimalizáciu. Laicky povedané, ide o proces, ktorý vybuduje Vášmu webu skvelú pozíciu vo vyhľadávačoch pre dané kľúčové slová. S týmto Vám takisto dokážeme pomôcť. Ide o najvýhodnejší nástroj v dlhodobom procese úspešnosti. Upravíme kritéria stránky podľa nastavených latiek Google. Budovanie spätných odkazov, trefné reklamné texty, virálny marketing a mnoho iných špeciálnych postupov spraví z Vašej stránky TOP web. Až 90% užívateľov internetu vyhľadáva potrebné informácie cez Google a až 62% ich nájde hneď na prvej strane. Pomôžeme Vám, aby ste sa aj Vy dostali na tieto prestížne miesta. SEO je možné kombinovať aj s PPC (pay per click – platba za klik).
  5. Dnešku vládnu sociálne siete – pokiaľ chcete dať o sebe vedieť, vybudovať si meno a zvýšiť povedomie, nevynechávajte sociálne siete, nech už je Váš názor na tieto výdobytky modernej doby akýkoľvek.

Online marketing je tak trochu o stavebníctve

Výstavba cieľového objektu býva náročná, systematická a vyžaduje si určitý čas. Takto to je i s budovaním prestíže Vašej stránky. Je nevyhnutné, aby ste si vytvorili plán a reklamnú kampaň, vďaka ktorým oslovíte vhodnú cieľovú skupinu a vyzdvihnete svoj web. Vďaka našej spoločnosti sa Vám však podarí preskočiť zbytočné a dlhé tápanie. Naším prvoradým cieľom je, aby boli ľudia okolo nás šťastní a spokojní so svojou internetovou stránkou. Tomuto sme prispôsobili aj naše e-produkty a služby. IPA group je fullservisová reklamná agentúra, ktorá dokáže zabezpečiť propagáciu akéhokoľvek subjektu v online prostredí. Sme pripravení na výzvy i individuálne riešenia. Naša odbornosť je podčiarknutá i certifikátom od Google. Keďže náš marketing je na vysokej úrovni a táto práca nás baví, pociťujeme neustály smäd po nových zákazkách. Pokiaľ Vy cítite niečo podobné pod vplyvom vášne k svojmu webu, môžeme si vzájomne pomôcť.

Foto: ipagroup.sk

Čítané: 1147 x